Üdv mindenkinekTegnap láttam a DM-ben az új balea szinti pamacsot.Kérdésem az lenne van tapasztalatok hogy milyen?Megéri megvenni?
Idézetet írta: Black - 2015. Március 27. - 09:49:33Da Vinci shaving brush.Ezektől pisilek kölnit - mármint a formavilágától, mert próbálni azt sajnos még...Le van árazva épp:http://www.dergepflegtemann.de/Rasur/Rasierpinsel/da-Vinci-UOMO-Rasierpinsel-Kugelgriff-schwarz.htmlbár nem tudom, máshol mennyibe kerül, és mivel nem vagyok a célcsoport tagja, nem is foglalkoztat a dolog, csak gondoltam, valakit hátha...
Da Vinci shaving brush.Ezektől pisilek kölnit - mármint a formavilágától, mert próbálni azt sajnos még...
bbuffy vásároltál már a massdropon keresztül? Azt néztem, hogy befut hozzájuk az összes áru és Amerikából küldik szét, tehát vám, áfa, pamparam... de van offtopik dolog, ami érdekelne onnan
Domet pamacsról amit a tescoba lehet kapni valaki próbálta már? Vélemény?
Annyira tudtam, hogy ez clown kérdése, meg se kellett néznem, ki írta. Nem tudom, hogy ki van a nickname mögött, de már többször megállapítottuk, hogy valaki "bohóckodik".