Az a baj, hogy még sosem próbáltam egyet sem, így viszonyítási alapom sincs. Nehéz összeválogatni mindenből jót de mégis olcsón. Mindenesetre köszönöm Forri a tippet, szétnézek az oldalon.
Azért hozzátenném hogy az hgoy egy pamacs borz/sörte/szinti, az nem a minőségét határozza meg, hanem a használt szál-anyagot.
Mindhárom kategóriában van minőségi termék és hulladék. Egy köteg minősége sokmindentől függ, szóval az adott kérdésre a válasz szerintem az, hogy egy olcsó borznál tutira jobb egy minőségi szinti.
Az olcsó borznál akkor szívhatod meg, ha a szálak végét trimmelik, így az szúrós lehet. Pl a HJM pure badger-jei ilyenek szerintem. Ráadásul a borz végei nem fognak úgy szétnyílni mint egy sörténél.
Jó kérdés, hogy a linkelt "Anbbas Best Shaving Brush Pure Silvertip Badger Hair Resin Kirsite Plated Handle" pontosan mi is. Mert hogy ott a "Pure" meg a "Silvertip", és azt se felejteném el hozzátenni, hogy kínai ebay eladók esetében előfordulhat, hogy nem az érkezik a postaládába, mint ami a "gyári katalógus képen" szerepel.
Valahogy szerintem borzból pont csak a drága lehet igazán jó, az olcsóval lesz valami baj.
Amúgy az eladban most mintha lenne egy olcsó borz, silvertip. Nem tudom hogy foglalta-e már valaki, de esetleg próbálj meg ráugrani.