Nemrég vettem (nyertem) az íbéjen egy ilyen bolgár pamacsot, hogy aszongya "LUXURIOUS RARE Badger NATURAL HAIR Shaving Brush", és ha ettől még nem ugortál hátraszaltót, akkor az ára: 10 dollár ingyen postával meggyőz
A "cég" gyárt egyébként más pamacsokat is, ennél csak drágábbakat, de ha ilyen a minőségük, akkor OK, mert ez egy korrekt kis pamacs. Azért nevezem a CÉGnek, mert se márkajelzés nincs rajta, se doboza, amúgy bubisfóliába csomagolva jött... fapadosan.
A baloldali az, egy Zippóval és az EJ Black Badgerrel összehasonlítva.
Pici, elég kemény, ahhoz képest, hogy borz... viszont a szaga, aaaaz aztán borz (hogyaza....). Három napi szappanhabban állás, majd aftershave fürdő kellett, hogy úgy, ahogy kiszorítsam azt az átható borz-szagot. Érdekes viszont, hogy két "éles" borotválkozás után már alig érezhető (hálisten!!!). Eddig nem ismertem a "borzszagot" mivel kezdő vagyok és az eddigi egyetlen borz pamacsom EJ volt és annak egyáltalán, de egyáltalán semmi szaga nem volt - az első borotválkozás után illatos volt a pamacs.
Fura módon viselkedik viszont, szerintem, bár ez a rövid szálaknak tudható be (9cm magas, 4.5 nyél, 4.5 szőr). Viszont nagyon jó lehet arcon habosítani, mert nem nyaklik jobbra-balra. A "szőrkoronája" gyönyörűen kivirágzott így 5 használat után (2 élesben a többi habpróba valamint szagtalanítás)... a képen az új állapot látható, un.BNIB
Tesztként kipróbáltam Arkóból habot verni, bevallom, hogy az Omega malacpamacs jobban teljesített:
és az Omega:
Viszont krémből (GFT Violet) atomhabot vert, szóval meg vagyok elégedve.
Összegzésül annyi, hogy ez egy jó kis pamacs, ócsóó, igaz, nem egy Rooney vagy Simpsons de ezért a pénzért tuti megéri, és még ha az idő és használat sem tesz be neki különösebben, akkor meg már tényleg megéri.
Ha érdekel,
itt az üzlet