Szerző Téma: Utána: arcszesz, balzsam, olaj, hidratálás  (Megtekintve 416110 alkalommal)

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
Re:Utána: arcszesz, balzsam, olaj, hidratálás
« Válasz #1050 Dátum: 2014. Május 23. - 17:38:26 »
Valaki sz@@@@@tja a bandát!  :naughty:

:peace: :peace: Csak segítek!  :P
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető Clown8931

• Törzstag
« Válasz #1051 Dátum: 2014. Május 23. - 17:46:37 »
Nem a műanyag flakonosra gondoltam hanem amit régen árultak üvegbe erre gondoltam hogy ilyet árulnak e még?

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1052 Dátum: 2014. Május 23. - 18:46:49 »
Nem a műanyag flakonosra gondoltam hanem amit régen árultak üvegbe erre gondoltam hogy ilyet árulnak e még?

Ha olyat találsz, vegyél nekem is!

http://borotvafórum.hu/index.php?topic=513.msg19231#msg19231
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető lordcroft

• Új tag
  • *
« Válasz #1053 Dátum: 2014. Május 27. - 15:23:01 »
http://www.fodraszkellekek.hu/arcszesz/stella-ginzeng-after-shave

Próbálta már valaki rajtam kívül? Nem akartam nagy dobra verni, de egy elég idős fodrászom van és mióta csatlakoztam a fórumhoz és elkezdtem késsel borotválkozni azóta borotváltatok is. (Havonta hajvágás+szakálligazítás+borotválás, 2 hetente szakálligazítás+borotválás). Nem is ez a lényeg, mindig ugyanazt a kellemes arcszeszt használja, és a héten már nem bírtam ki megkérdeztem hogy mi ez. Hát mint megtudtam az említett linken kapható 1l-es kiszerelésű ginzenges csoda. Az ára abszolút nevetséges. Kíváncsi lennék valaki próbálta-e már rajtam kívül és csak én vagyok esetleg izlésficamos vagy másnak is bejön az illata?

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1054 Dátum: 2014. Május 27. - 15:50:21 »

Próbálta már valaki rajtam kívül? Nem akartam nagy dobra verni, de egy elég idős fodrászom van és mióta csatlakoztam a fórumhoz és elkezdtem késsel borotválkozni azóta borotváltatok is. (Havonta hajvágás+szakálligazítás+borotválás, 2 hetente szakálligazítás+borotválás). Nem is ez a lényeg, mindig ugyanazt a kellemes arcszeszt használja, és a héten már nem bírtam ki megkérdeztem hogy mi ez. Hát mint megtudtam az említett linken kapható 1l-es kiszerelésű ginzenges csoda. Az ára abszolút nevetséges. Kíváncsi lennék valaki próbálta-e már rajtam kívül és csak én vagyok esetleg izlésficamos vagy másnak is bejön az illata?

Nem túl sűrűn van lehetőségem borotváltatni, sőt. Éppen ezért nemigen próbáltam még 1 litres arcszeszt sem, szerintem ezzel többen vagyunk így.  ;D

Sheffield-England

Nem elérhető lordcroft

• Új tag
  • *
« Válasz #1055 Dátum: 2014. Május 27. - 15:56:56 »

Nem túl sűrűn van lehetőségem borotváltatni, sőt. Éppen ezért nemigen próbáltam még 1 litres arcszeszt sem, szerintem ezzel többen vagyunk így.  ;D

Itt vidéken, nem egy drága mulatság, ha van valaki aki vállal még ;-)

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1056 Dátum: 2014. Május 27. - 16:02:24 »

Itt vidéken, nem egy drága mulatság, ha van valaki aki vállal még ;-)

A vidék az adott, hanem a "vállal még" hibádzik! Bár én inkább megoldom magamnak. :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1057 Dátum: 2014. Július 02. - 15:54:59 »
A cseh sörös ASB cuccról... Most már értem, hogy Zoli és Malac után szabadon... miért landolt nálam. :fetreng: Tiszta Cseh nagypapa feelingem van... Dobre popácsek és ma kivételesen az oviban szia helyett csókolommal köszöntek... ezért haragszom!  ;D Az összetétel tekintetében viszont teljesen rendben...mondhatnám átlagon felüli minőségű.

Van köztünk cseh nagypapa? Ha igen szóljon! Viheti!  :sör:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1058 Dátum: 2014. Július 03. - 08:17:26 »
A hatása szerintem is teljesen rendben van. Az illata pedig: Először frankón sör, azaz kesernyés-élesztős, kb. 5-6 perc után viszont ez teljesen eltűnik, és egy édeskés, de egyáltalán nem tolakodó illat marad meg.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1059 Dátum: 2014. Július 03. - 16:00:36 »
Édeskés, nem tolakodó. Összegezve Cseh nagypapa!  :peace: :fetreng: Nekem is tetszik, de nem vagyok (még) nagypapa ( és cseh sem).

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #1060 Dátum: 2014. Július 03. - 21:10:52 »

Nem elérhető nagyfehér

• Tag
« Válasz #1061 Dátum: 2014. Július 06. - 08:40:59 »
Jó napot mindenkinek!Előkerültem már én is,de lehet nem jó helyen vagyok.Ugyanis találtam ezt a valamit és kérnék véleményezést erről:  http://www.prepweb.it/en  ?Köszi ha valaki válaszol.Van aki előtte is használja-külföldi oldalon olvastam,tehát "pre"vagy"pro"?Én utána és nagyon bejön-egyébként utálok minden kulimászt- mert nem zsíros tapintású utána a bőr,kellemesen hűsít és nem tolakodó az illata.

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #1062 Dátum: 2014. Július 06. - 09:38:58 »
Régebben szemeztem vele, de nem tudtam eldönteni és a polcon maradt.
Borotvakrém jött velem, az nekem túl híg. Pat-tól kaptam egy szappant, az viszont nagyon bejött.
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #1063 Dátum: 2014. Július 06. - 10:54:13 »
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Clown8931

• Törzstag
« Válasz #1064 Dátum: 2014. Július 19. - 16:15:53 »
aftershave helyett lehet használni testápolót? mert az arcszesz szárítja  bőröm

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici