Szerző Téma: Utána: arcszesz, balzsam, olaj, hidratálás  (Megtekintve 416124 alkalommal)

Nem elérhető powerball

• Törzstag
Re:Utána: arcszesz, balzsam, olaj, hidratálás
« Válasz #1080 Dátum: 2014. Augusztus 08. - 19:53:02 »
Old spice originalt kiprobalom  :sör:

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #1081 Dátum: 2014. Augusztus 08. - 22:04:04 »
Helyes :)
Bár nem egyszerű kapni, amióta megvette a procter&gamble és kijöttek ezekkel a fantsztikus újhullámos illatokkal, nos azóta nehéz originalt találni. Nem lehetetlen, figyelni kell. Akár 100-as boltban is (nekem ott sikerült 200ml (!) originalta vennem)

Herr

• Vendég
« Válasz #1082 Dátum: 2014. Augusztus 18. - 20:16:41 »
Erről van valakinek tapasztalata?

Nem elérhető Viszkislacy

• Tag
« Válasz #1083 Dátum: 2014. Augusztus 20. - 16:43:20 »
Én használtam az említett márkának az aloe vera géljét. Nem volt rossz de ha reggel tettem belőle még este is éreztem a maszk hatást. De minőségileg jó termék volt, meg voltam vele elégedve mert  jól hidratált és nyugtatott,akár napközben vagy borotválkozás után.

Nem elérhető Viszkislacy

• Tag
« Válasz #1084 Dátum: 2014. Augusztus 20. - 16:48:54 »
Most olvastam végig ezt a topicot elejétől a végéig nem láttam sehol se a Vichy Homme asb-t. Maga az Homme férfi kozmetikumokat foglal magában(dezodor, borotvahab, tüsfürdő,stb).Sok terméket próbáltam pl, deo(amióta próbáltam azóta tudom mi a rendes izzadásgátló mely egész nap tart),borotvahab,arckrém,sampon és mind kíváló, prémium termékek.

Nem elérhető Viszkislacy

• Tag
« Válasz #1085 Dátum: 2014. Augusztus 26. - 22:36:33 »
Tanácsot vagy segítséget kérnék a következőben. Azt vettem észre. hgy kb egy éve elég száraz a bőröm, pontosabban az arc egy bizonyos része. A probléma nem csak télen jelentkezik, hanem azt vettem észre hogy állandó többé kevésbé. Régebb pl 3-4 évvel ezelőtt nem volt ilyen problémán, tehát borotválkozhattam nyugodtan bármivel  és nem volt szárasság, még balzsamot se kellett használjak ,mert egyszerűen a bőr nem száradt ki vagy ha igen hamar visszanyerte a zsírosságát ami nem is volt baj.  Mindenféle krémet próbáltam már eddig de csak részmegoldásra volt jó.Ötletek, tanácsok?

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #1086 Dátum: 2014. Augusztus 26. - 22:55:45 »
Orvos?

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1087 Dátum: 2014. Augusztus 26. - 23:13:35 »
Tanácsot vagy segítséget kérnék a következőben. Azt vettem észre. hgy kb egy éve elég száraz a bőröm, pontosabban az arc egy bizonyos része. A probléma nem csak télen jelentkezik, hanem azt vettem észre hogy állandó többé kevésbé. Régebb pl 3-4 évvel ezelőtt nem volt ilyen problémán, tehát borotválkozhattam nyugodtan bármivel  és nem volt szárasság, még balzsamot se kellett használjak ,mert egyszerűen a bőr nem száradt ki vagy ha igen hamar visszanyerte a zsírosságát ami nem is volt baj.  Mindenféle krémet próbáltam már eddig de csak részmegoldásra volt jó.Ötletek, tanácsok?

Lehet, hogy ennek nincs köze a borotválkozáshoz? Nekem is volt ilyen kisebb folt az arcomon, olyan részen, ahol nem is borotválkozom. Időnként kiszáradt és kicsit piros volt, nem túl feltűnő, de láthatóan ott volt. Bőrgyógyász írt fel krémet, pár használat után elmúlt. Más krém nem használt amúgy, csak amit kifejezetten erre írt fel, kereskedelmi forgalomban lévő kenceficék nem oldották meg a problémát.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #1088 Dátum: 2014. Augusztus 27. - 06:03:03 »
Étrend átvizsgálása. CSAK maszek bőrgyógyász felkeresése. Ebben tudok is segíteni.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #1089 Dátum: 2014. Augusztus 27. - 08:01:30 »
Helyes :)
Bár nem egyszerű kapni, amióta megvette a procter&gamble és kijöttek ezekkel a fantsztikus újhullámos illatokkal, nos azóta nehéz originalt találni. Nem lehetetlen, figyelni kell. Akár 100-as boltban is (nekem ott sikerült 200ml (!) originalta vennem)

Én Auchanban is láttam 2400-ért.

Nem elérhető mikus

• Új tag
  • *
« Válasz #1090 Dátum: 2014. Augusztus 29. - 22:02:29 »
Most olvastam végig ezt a topicot elejétől a végéig nem láttam sehol se a Vichy Homme asb-t. Maga az Homme férfi kozmetikumokat foglal magában(dezodor, borotvahab, tüsfürdő,stb).Sok terméket próbáltam pl, deo(amióta próbáltam azóta tudom mi a rendes izzadásgátló mely egész nap tart),borotvahab,arckrém,sampon és mind kíváló, prémium termékek.

Teljesen egyetértek a Vichyvel kapcsolatban. Mondom ezt, hogy csak 1 terméküket vásároltam meg, de azt többször is: Hydra Mag C 24 órás krém. Fantasztikus, amit az ember arcbőrével művel.

Nem elérhető CityLife

• Törzstag
« Válasz #1091 Dátum: 2014. Szeptember 03. - 08:26:54 »
Clubman Pinaud-ról valakinek valami vélemény esetleg 1-2ml minta? :)

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #1092 Dátum: 2014. Szeptember 03. - 13:53:14 »
Azt hiszem, az egyik talin szagolgattuk - brutál erős, alapvetően citrusos, de egyéb illatot is tartalmazó cucc.
Ha rosszul emlékszem, javítsatok!

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #1093 Dátum: 2014. Szeptember 30. - 14:36:17 »
Nos igen, az éles teszt lustaság miatt mára csúszott át.

Az arcon inkább édeskéssé válik az illata, és semmi hűvös. Ha ez a további felhasználások során sem változik, akkor nálam perifériára szorul, csak ritkán, eseti jelleggel kerül elő.
Egyébként is az arcszeszeket (mondjuk pont, mint a borotvakrémeket is) éppen az aktuális hangulatom alapján választom ki, úgyhogy mint esélyes még szerepelhet máskor is, végül is nincs kizárva. Hiszen az illata ettől függetlenül nem rossz.

Hatásában sem érzem, hogy hűsítene, így szerintem a "Cool Breeze" fantázianév teljesen mellétrafa.
Az összetevők között mentolt nem olvastam, nem mintha ez számítana, gondolom hűsítést más is okozhat, de ehhez tényleg nem értek.
Első használat után ennyit.
Egyenlőre beáll a csatasorba, a többi arcszesz mellé...

A fenti sorokat több, mint egy éve írtam a Fabulon Cool Breeze-ről.
Visszakozom, minél többet használom, annál inkább bejön. Mind illatra, mind működésre. Tetszik, na!  :thumbup:
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető daróc

• Törzstag
  • ARKO-t tartósan használó, tapasztalttal bíró
« Válasz #1094 Dátum: 2014. Október 17. - 06:52:38 »
Talán ide illik legjobban a kérdésem:
Diszkrét illatot szeretnék

Kinek van gyakorlati információja
Erről a néhány  termékről?
Konkrétan:
Coldy

“Coldy” borotválkozás utáni arcszesz

Alkoholtartamú oldat zsíros összetevővel, benne lévő allantoin, citrom és levendula kivonatot tartalmazó aromakeverékkel.

Kellemes friss, aldehid illat.

120 ml
---------------
Talán éppen ez a túlparfümözöttség mentes ami nekem kell
---------------
http://www.alpaproducts.hu/coldy.htm
Vagy az alábbi:

WINDSOR eau de Cologne
Friss, erdei illat, erősítés a bőrnek
100 ml
http://www.alpaproducts.hu/windsor.htm
FOUGERE eau de Cologne

Kellemes, diszkrét illat
Idézet
A nagyon szokatlan, erős, kockás üveg, a nosztalgikus címke egy csinos. A nagyon kellemes, friss illat finom és sugároz a tiszta, könnyű és diszkrét báját a 1930/40-es. Egy elegáns hétköznapi illat.
A friss levendula illata, tölgy moha, fa moha és a kumarin (kumarin illata a friss széna és páfrány) egy tiszta, autentikus érzés. Különösen vonzó erről illat, hogy az ember egyszerűen szagát stílusos, anélkül, hogy túl nyomasztó. Ez nem tükrözi az ár nem, mivel az Alpa Fougere - mint minden Alpa termék - nagyon alacsony áron.
250 ml
http://www.alpaproducts.hu/fougere.htm
...Bár a munkádon más keres - dolgozni csak pontosan, szépen,
 ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici