Kösz mindenki!Szekelya, koszi, de asszem én is csak szagolgatnám. Tehát a konklúzióm, hogy elmegyek a Müllerbe és körülszaglászom... :-) Jól látom, hogy ez 2-3000ft???
A zágrábi DM-ben a Ralon asszem 24 kuna volt, az jó közelítéssel egy kerek ezres.Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Én már foglaltam
Megnéztem a mülleres zöld dobozost. Ez nagyon messze van régitől, konkrétan semmi köze. A barna üveges az más illat?
Galaxy most posztolta ki facsen, hogy van szantalfa illatu proraso AF-uk. Eddig a piros vonalbol mintha nem is letezett volna AS. Lehet, h csak en vagyok beleesve a piros proraso illatba, de nalam instant get.
Idézetet írta: szekelya - 2016. Május 24. - 16:15:46Galaxy most posztolta ki facsen, hogy van szantalfa illatu proraso AF-uk. Eddig a piros vonalbol mintha nem is letezett volna AS. Lehet, h csak en vagyok beleesve a piros proraso illatba, de nalam instant get. A wetshaving.hu-n meg nincs is fent, pedig egy cég. Majd számolj be, hogy milyen az AS.
Thx.Biztos olvassák a fórumot, és gyorsan pótolták a hiányosságot. Viccen kívül, az előbb még az AS-en kívül a 4 piros proraso termék egy sorban volt. Most lejjebb csúszott a pre.
Idézetet írta: Forri - 2016. Május 30. - 10:57:23Thx.Biztos olvassák a fórumot, és gyorsan pótolták a hiányosságot. Viccen kívül, az előbb még az AuS-en kívül a 4 piros proraso termék egy sorban volt. Most lejjebb csúszott a pre.Van itt beépített emberük:)
Thx.Biztos olvassák a fórumot, és gyorsan pótolták a hiányosságot. Viccen kívül, az előbb még az AuS-en kívül a 4 piros proraso termék egy sorban volt. Most lejjebb csúszott a pre.