Erdekel. Szemezek meg egy Parker 24C-vel is, bar a nyarra igert adjustable jobban izgat. Amit az oldalon furcsallok, hogy 15-osevel rendezi a talalatokat, 4x4-es racsban. En tuti 16 talalatot tennek ki egy lapra. Na majd okoskodok nekik egy kicsit.
Idézetet írta: szekelya - 2016. Május 30. - 11:13:22Amit az oldalon furcsallok, hogy 15-osevel rendezi a talalatokat, 4x4-es racsban. En tuti 16 talalatot tennek ki egy lapra. Na majd okoskodok nekik egy kicsit. Szerintem gyorsan megoldódott http://wetshaving.hu/markak/proraso-1
Amit az oldalon furcsallok, hogy 15-osevel rendezi a talalatokat, 4x4-es racsban. En tuti 16 talalatot tennek ki egy lapra. Na majd okoskodok nekik egy kicsit.
Komolyan hihetetlen, hogy végre olyan workshopot látok ahol ilyen rugalmasan kezelik a vásárlói igényeket. Pl. Ha itt bedob valaki valamilyen márkát azt lesz esély mondjuk beszereztetni?
AQUA Dragon arcszeszmint a mentolos fogkrém ... olyan a szaga
Hoppá, most látom: etil-alkohol nincs is benne, csak izopropil-alkohol! Érdekes...
Én DM-ből való Denim blacket szoktam használni, én szeretem a hatását, és az illatát is. Van valami különbség az ázsiai és a "hivatalos" verzió között?