Müllerben kapható
Lavera BIO after shave balzsam (a BIO részlegen, tehát nem ott, ahol a borotvák találhatók, hanem "hátul"). Elméletileg nincs benne semmi káros összetevő. 50 ml, és 2500 ft körül árulják. Kipróbáltam, és nálam nagyon jól működik. Érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott, viszont annyi "hátránya" van, hogy az aloe vera - bambusz illat inkább emlékeztet egy jobb fajta kézkrémre, mint egy klasszikus-illatú after shave-re (bár a fehér Proraso after shave balzsam sem tipikus after shave illat, s ettől illatban egyáltalán nem áll távol a Lavera). Akik a "klasszikus" arcszesz-féle after shave illatokat szeretik (pl. Old Spice, Barbon és hasonlók), azoknak nem biztos, hogy tetszeni fog a Lavera illata. Nekem tetszik az illata is. Kevés kell belőle, kb. fél-körömnyi elég, így az 50 ml sokáig kitart.
A Müller weboldalán nem találom, így idelinkelem máshonnan:
https://www.biosziget.hu/lavera-men-ferfi-sensitiv-nyugtato-borotvalkozas-utani-balzsam-50-ml-14754Ezen kívül, szintén a Müller BIO részlegén láttam még két különböző márkájú BIO after shave arcszeszt is, amelyek illatban már közelebb állnak a klasszikus after shave illatokhoz, viszont ezeket nem próbáltam még ki. (Emlékeim szerint mindkettő 100 ml-es, és árban 5000-6000 ft körül vannak.)