Sziasztok!
No, mint ígértem, kértem mintát (adtak), elhoztam, próbálgatom.
Első tapasztalások: illatra semleges, tiszta, erős alkoholos érzettel. Állag tekintetében mint egy híg naptej vagy nagyon híg testápoló, kissé olajos érzetű.
Használatra: nagyon könnyű felvinni és szétoszlatni, kicsit csipős-alkoholos, kicsit hűsítő-megnyugtató érzés, ami ugyan közel oximoron, mindenesetre ez a tapasztalat. Kb. 10 perccel felhordás után egy enyhe húzó-száraz érzet marad utána a bőrön, illata szinte egyáltalán nincs (alig érződik, borzasztó messze az irritáló illattól). A vérzést szinte egyáltalán nem csillapítja, a bőrpírt kicsit enyhíti, de erős túlzás lenne azt állítani, hogy valódi "healer"-két működne: az egy nappal ezelőtt ejtett kis vágást nemhogy nem zárta le, de a vérzést is hagyta tovább, szinte változatlan intenzitással.
Kiadósság: egy egész arcra kb. egy borsószemnyi mennyiség bőven elegendő, tehát a teljes tubus kb. egy évig, talán másfélig simán kitart.
A próba alapján azt mondom: ártani bizonyára nem árt, konkrét előnyét (a kissé gázosabbra sikeredett borotválkozások negatív hatásainak csökkentését) a magas várakozásokhoz képest sem teljesítette egyáltalán.
Részemről megpróbálom a T&H mintákat, ha azokban sem találok kedvemre valót, akkor...
ED! Lett timsód időközben?
Prof