Nemrég Vidak pengetárs jóvoltából sikerült szert tennem egy Német Pitralon Pre-shave-re! (Igazából A/S-nek indult, csak zavar keletkezett az erőben, és ezért lett belőle Pre...
)
Az ok, amiért ide írok, és nem a Pre topikba, az az, hogy ha már A/S-t szerettem volna, ezt is annak fogom használni!
Az üvegen egyébként azt írja, hogy villanyborotválkozás előtt ajánlatos használni. No, én megpróbáltam Pre-ként is, nem volt nagy élmény!
Viszont, mivel nagyjából olyan az összetétele, mint egy A/S-nek (van benne alkohol is!), ezért After-nek jól használható, kellemes élményt nyújt.
Illatát tekintve kellemes, érezni rajta a cédrust, nem túl feltűnő, inkább visszafogott, "hagyományos" illat!
Mivel nem tartalmaz (szerintem) annyi alkoholt, mint egy "rendes" A/S, ezért nem csípi annyira a bőrt, mint pl. a Speick, vagy a Proraso! Apropó Speick, anno azt olvastam, hogy hasonló az illatvilága, mint a Pitraloné! Nos, nem! Vagy legalábbis nem a németé! Egészen más, kevésbé édeskés, bár a cédrus enyhe dominanciája miatt lehet, hogy tévedek!