Na, most Spanyolhonban leledzem egy hosszabb időre, eddig még csak szupermarketbe jutottam el, de ott aztán bőszen szemléztem a vonatkozó polcokat.
A La Toja tényleg még az ilyen CBA-szerű üzletekben is úgy tűnik, alapcucc, krémet mindenhol láttam, de legtöbbször stick és after cuccok is vannak mellette, a krém és a stick ára 1-2 euró közt, az afterek is 5 körül.
Floid Suave is több helyen volt (6 euró), vigoroso-t még nem láttam (pedig azt még szeretnék venni, tudom, nem ez az évszaka, de akkor is).
Amit 4 euróért (200 ml-es üveg!) felmarkoltam: Aqua Velva. Visszakeresve a hozzászólások közt, ill. borotvatalis élőszavas élménybeszámolók alapján ez megosztó cucc, vannak, akik kifejezetten ellenszenvesnek találják, másoknak bejött.
Tegnap kipróbáltam, arcon eléggé hasonlít - szerintem - az original Old Spice-hoz, némi mentolos beütéssel, bár nem olyan szuperhűs, mint a Floid vagy Proraso. Az Old Spice-hoz hasonlóan van benne valami Becherovkás
, de azért mégis kicsit más, nekem bejön, vannak benne hidratáló összetevők is, így más szeszes afterekhez képest (az én esetemben legalábbis) nem szárít.