Most látom csak, már két hónap eltelt, és azóta tegnap használtam először Gillette-et, egy szép női darabot. Ilyet:
http://href.hu/x/eanoNem volt rossz, sőt, de valahogy a Merkur mégiscsak szebben dolgozik.
Amúgy én is úgy kerültem ide, hogy gyanús lett a pengeszám növekedése. Valami régebbi, kétpengés Gillette patront akartam venni, és kiderült, hogy a név, a design, a csomagolás, minden maradt a régiben, de már 3 pengét építettek a műanyagba,
ugyanakkor több irritációt okozott. A drágább hárompengés persze jobban működött. Ezen elgondolkozva akartam feljebb lépni, 4 vagy 5, vagy hány acélnál tartunk már, és gondoltam rákeresek, ki mit javasol.
Az derült ki, hogy nem találni a neten infót a betétek közti különbségről, melyik miért és hogyan - viszont mellékesen megtaláltam a kispados blogot.
(Betétről jut eszembe, emlékeztek a "szárnyas betét" fogalmára? Amikor már egyeduralkodó lett a piacon, ügyes marketingesek kitalálták a "már szárnyak nélkül is" szlogent. Szerintem ez lesz a pengékkel is, egyszer csak beüt a nagy ötlet: csak két penge, szamuráj minőségben, F1-es karbon bevonattal!)