Jelentem most érkeztem a fürdőszobából.....
A lush borotválkozó krém, mint preshave, 3-ik próba állomása volt meg a ma esti borotválkozásnál.
Próbáltam késsel, kétszer, és bevallom őszintén, volt egy kicsit olyan üvegtigrises " na ezzel konkrétan át b@..tak" érzésem.
Aztán ma DE, ( Futur+feather) a forró türcsi után Lush borotva krém az arcomon, míg a Wars borotva krémet kikevertem, habosítás majd hajrá.... és kérem szépen működik. AAK ! ( csak, hogy a Thaly féle csúcs érzést leíró rövidítés következetes használatával tovább bonyolítsuk a fórum érthetőségét) Nagyon jó ! Tényleg úgy siklott a penge, mint még soha. Az első WTG kör után majdnem teljesen BBS, csak rutinból nyomtam egy ATG-t.
Pozitív, hogy egyáltalán nem tömíti a borotvát, mint T&H ultimate comfort olaja. Nem durván zsíros, lemosható, letörölhető, de a hideg vizes arc lemosás után is éreztem egy kellemes krémes érzést, és jó volt utána az arcszesz.
Akit érdekel most vegyen, mert a campiban az eladó srác azt mondta, befejezik a gyártását mert ennél a típusnál nagyon felemelkedtek az alapanyagok árai.
Salmo