Én már jó ideje lejöttem a pre cuccról (amúgy számomra a Proraso régi, zöld volt a legjobb). Simán arcomsás az aktuális tusfürdővel aztán hajrá. Nem veszek észre különbséget. Persze a Proraso nagyon kellemes (volt), szeretem a mentholt, de minek kenjem a pofám, ha nélküle is ugyan az az eredmény.
Hali!Pre cuccot hogyan kell használni?Felkenni, hatni hagyni, rögtön szappanozni, vagy le is kell mosni?Üdv
Egy borotválkozás előtti szappanokról szóló cikkben azt írják, a glicerines szappanok a legalkalmasabbak. Próbálta már valaki? Illetve hol lehet ilyet kapni offline boltban? Milyen márkák vannak? A cikkben említett szappanok valószínűleg nem érhetők el mifelénk.
Idézetet írta: herpa - 2014. Április 15. - 20:11:15Egy borotválkozás előtti szappanokról szóló cikkben azt írják, a glicerines szappanok a legalkalmasabbak. Próbálta már valaki? Illetve hol lehet ilyet kapni offline boltban? Milyen márkák vannak? A cikkben említett szappanok valószínűleg nem érhetők el mifelénk.Én a DM-ben vettem Victoria Naturline glicerinszappant,3db kb. 900Ft.
Idézetet írta: Santiago - 2014. Április 15. - 21:29:37Idézetet írta: herpa - 2014. Április 15. - 20:11:15Egy borotválkozás előtti szappanokról szóló cikkben azt írják, a glicerines szappanok a legalkalmasabbak. Próbálta már valaki? Illetve hol lehet ilyet kapni offline boltban? Milyen márkák vannak? A cikkben említett szappanok valószínűleg nem érhetők el mifelénk.Én a DM-ben vettem Victoria Naturline glicerinszappant,3db kb. 900Ft. Van olivás és mézes, ha jól rémlik...Nekem az olivás bevált.
Valaki, aki mindkettőt próbálta, össze tudná hasonlítani a Proraso pre készítményt és a longball-féle gyógyszertári pre krémet?Köszönöm!