Anno ,mikor kedztem a DE-vel való borotválkozást, épp szereztem be a DM-ből a szükséges dolgokat pl maga a hardware egy R89,zöld Proraso krém és pre-shave(ha már flancolok legyen miden, gondoltam) és a szemben lévő boltban valami nagyon minimál pamacsot.Az első használat során valamitől vagy a krém vagy a pre-shave rendkívül irritálta a bőrőmet,több napon keresztűl piros és nagyon száraz volt a az arcom egy bizonyos fele de csak ott. Telt múlt az idő és kisérleteztem mindennel Nivea tubusos krém (ami nem is rossz az árához képest 8 lej ami kb 550 ft),Vichy borotvahab(flakonos, ami szintén nagyon jó de eléggé drága is). Nemrég felfedeztem egy muehle siteoto ahonna sok finomságot lehet rendelni pl kis műanyag védősapkát borotvára hogy ne kelljen szétszednem mikor utazok stb s lattam fehér, az az, kvázi érzékeny bőrnek ajánlott Prorasot. Gyakran elkap a gépszíj mikor borotválkozásról van szó
és gondoltam hátha az jobban bejön és vettem krémet és pre-shavet. Alig vártam jöjjön a futár átvettem s már kevertem is a habot.(amúgy illatra a fehét Prorasóban kellems zöld tea illat dominál ami nekem nagyon bejött így utólag). Hamar kiderült, szomorúságomra és hogy vissztért a régi nemesis-em a piros és száraz bőr az arcom egyes részeim(a két orca körül kb és nehezen múlik el). Itt sajnos véget is ért a Prorasoval való viszonyom legalabbis a pre shave-el, mert mindkét esetben az volt a ludas (szerintem az tette tönkre az arcomat mert ott azokon a részeken hajlamos a száradasra de máshol nem,érdekes). Most jelenleg TOBS NAtural shaving krémet használok ami illatmentes és nagyon de nagyon jó.