Szép napot!
Nos, szerencsésen megjött Hongkongból a shavette-em, amire nagyjából 3 hete várok..
Erről lenne szó, ettől az eladótól. 670 romló magyar forint volt az ára ingyenes szállítással.
Engedjétek meg, hogy írjak egy kis beszámolót.
Márkája igazából... nem is tudom, hogy van-e azért nevezzük J.A.D-nak, mivel ez van rajta.
http://www.ebay.com/itm/Men-Straight-Barber-Edge-Steel-Razors-Folding-Shaving-Knife-With-10pcs-Blades-BY-/200991692417?pt=AU_HairRemoval&hash=item2ecc09d681Maga a shavette full fém, nincs benne műanyag, az, hogy rozsdamentes majd kiderül ( egyébként ugyan ilyen "kést" láttam más eladótól ott stainless steel-ként volt feltüntetve ). A készülék 56g, nem nehéz, 20 cm hosszú kinyitva, elég jól ki van egyensúlyozva ami szerintem pozitívum, nem recseg, nem ropog és nem lötyög, a félbe tört pengét szépen tartja! Ám mint minden olcsó cuccnál itt is vannak apróságok amik ugyan nem annyira zavarók, de nekem szemet szúrt.
Kinyitva + a 10db ajándék Dorco pengével.
Lord SS pengével betárazva
Hiba, ami remélem jól látszik ( nem csak itt ilyen )
Jelenleg főzés alatt áll, estefelé ki is próbálom, ez lesz az első shavette-es borotválkozásom, addig felkészítem magam rá.
Remélem nem gond, hogy ezt leírtam, nézzetek rá úgy mint egy élménybeszámolóra.
Üdv!