Lacus_65 által hozzájutottam Dalain és Kanion krémekhez.
Ma az általam eddig még névről sem ismert Kaniont próbáltam ki.
A tubusból a többi krémhez képest kissé vékonyabb átmérőjű hurka szlalomozott elő, ezért vagy 2 centit kinyomtam.
Tálkában kezdtem keverni és mindjárt ismerős szagot éreztem: jééé, ez olyan, mint a Denim! Persze ezt nem örömittasan, hanem kissé lehangolva gondoltam, mert a Denim szagát nem kedvelem.
Innentől kezdve aztán már nem sok meglepetés ért, mert a lengyel krém egyéb tulajdonságait tekintve is nagyban hasonlít nevesebb társára.
A hab nem képződött túl gyorsan, viszont használható maradt még 10 perc után is. Azért kell vele dolgozni egy picit az arcon is, de a munka eredményeként normális habot gyárthatunk.
Az egyetlen jelentős minőségbeli eltérés szerintem a két rokon közt az, hogy míg a Denim elég nehezen akarja elhagyni a pengét, addig a Kanion viszonylag könnyen lemosható volt a borotváról. Ez a tulajdonsága DE szempontból a Kanion felé billentené a mérleg nyelvét, de amit a réven nyer, azt a vámon elveszti alapon elszáll azzal, hogy a tubusból több kenőcs kell hasonló mennyiségű habhoz, mint a Denimből.
Ár-érték arányról nem tudok nyilatkozni, ajándékról lévén szó, de gyanítom, hogy a Lengyel termék lehet az olcsóbb.
Hát nem ez lesz a kedvencem, az biztos, de apósom majd szépen elhasználja.