Mire végeztem a mai 3. menettel, betoppant a nejem egy új borotvakrémmel, amit idáig még sehol nem láttam az üzletek polcain. Mivel az összes cucc a kezem ügyében volt, gyorsan kibontottam a dobozt és kevertem egy adagot az új krémből. Persze ment mind a lefolyóba, mert sok dolga a habnak már nem volt, csak a kíváncsiság miatt kutyultam...
Szóval ez a krém a szerény nevű Top Ten for Men sorozatból való, ami a bolgár Rubella Beauty nevű cég termékcsaládja. Abból is a Dynamic fantázianevű shaving cream-hez volt szerencsém.
A tubus kissé túl van méretezve a benne lévő anyaghoz képest, mert az egy cm krém kinyomása után úgy néz ki, mint egy félig használt fogkrém. Az előbbi hasonlat találó az anyag színét tekintve is: hófehér a krém. A felirat szerint 65 ml az anyag mennyisége egyébként. A kupak menete nem a legjobb konstrukció, kissé nehéz rákapatni a helyére.
A hab viszonylag gyorsan képződik a krémből. Állagra szerintem mint a Figaró vagy mint a Dalain. Illatra meglehetősen visszafogottnak mondanám, sőt, szinte alig van illata. Ami kevés van, az viszont számomra jó volt.
Kíváncsiságból a képemre is kentem. Mondjuk 2 percnél tovább nem időzött rajta, de addig nem esett össze.
Bár borotvával még nem próbáltam, de első benyomásaim alapján azt gondolnám, hogy rokona a török Dalain krémnek, annál szerényebb, visszafogottabb illattal.
Ár-érték arányban viszonylag jónak mondható, mert az esztergomi Euro Family boltban valami 290 forintért mérik. Persze hasonló nagyságú összegért már 20 ml-el több Figaró is kapható, de egy próbát megér.
A nejem szerint volt más fajta is, csak nem akarta mindet megvenni egyszerre. Azt hitte spórol, de majd most ezért mehetek be külön...