"Krémélmények" az elmúlt napokból: zajlik a talin begyűjtött cuccok tesztelése.
A Warsról a megfelelő topikban már írtam.
Queen Charlotte krém Green Irish Tweed illatban, dekától kapott minta: jó cucc. Már-már szappan sűrűségű, leginkább a Nanny's silly soapra emlékeztet állagában és működésében is. A pici tégelyből lehetetlen is volt pamaccsal felszedni belőle - ujjal kikapartam egy adagot, habosítótálkába bele, és úgy estem neki. Illata - hát, izé... zöldfűszeres!
Összetett, és elég tartós, átható - de bejön. Szúrós, fanyar, férfias, de mégis kifinomult - egyáltalán nem a mai mainstream férfi parfümökre kell gondolni. A bay rummal az enyhe citrusosság miatt jól harmonizál.
Queen Charlotte szappan Basilica illatban: állagra leginkább a Kell's-re hasonlít - kemény, glicerines, beáztatandó, sertésecsettel működő. Illat: hasonló a Nanny's silly soap Arabian Spice-hoz (tömjén, mirha), de egy kicsit még szúrósabb - nem csajozós, de nekem bejön. Működése kifogástalan, de semmi extra.
Westlife krém (jrabi): működésre tényleg Nivea, de a szaga nekem elég ellenszenves - picit szintén a Niveára hajaz, viszont valamiért a fővésben levő pacalpörköltre is hasonlít...
nem tetszik, esetleg továbbadom valakinek, ha van érdeklődő.