Szerző Téma: Szappan, krém  (Megtekintve 758621 alkalommal)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re:Szappan, krém
« Válasz #1680 Dátum: 2013. Április 18. - 17:58:55 »
Semmiféle sms nincs, sőt online se vagyok telon.
Korán kellek, későn jövök.  :crazy:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1681 Dátum: 2013. Április 18. - 18:38:52 »
Betyárka- ha már korán kellesz, akkor nincs mit tenni fontos ember vagy!  ;D  :sör:

darócnak- most végre volt időm letölteni amit belinkelt. Nos szerintem megvan a bibi. Ez egy pozitiv listája valakinek... hogy honnan szedted azt nem tudom, de nincs is jelentősége, letölthetted volna éppen az OÉTI pozitív listáját is. De nem INCI pozitiv lista! olyan nincs, csak INCI megnevezés szerint vannak az elemek. Innen ered a félreértés.

A tetraszódiumEDTA, már esett szó róla, pedig nem parabén helyettesítő, tehát nem tartósítószer, vagy baktériumölő, hanem fémion megkötő, stabilizáló. És bezony akinél kemény a csapból folyó víz, az ennek a cuccnak örülni is fog, mert lágyítja a vizet és jobban fog tőle habzani a borotvaszappan vagy éppen a tusfürdő, illetve nem csak habozni fog, hanem aktívabbak is lesznek tőle a cuccosban található egyéb hatóanyagok is, vagy éppen az EDTA lehet a felelős, azért is, hogy egy szappan ne repedezzen szét és hulljon darabokra, kemény vizben való használat mellett. 

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1682 Dátum: 2013. Április 21. - 13:36:14 »
Vettem kíváncsiságból egy Adam's habzó borotvakrémet 170Forintért. Egészen jó illata van és sűrű, tömött habot ad, ami nem szárad gyorsan, jól síkosít. Hódmezővásárhelyen gyártják, nem tudom Csongrád megyén kívül lehet-e kapni.

Sheffield-England

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1683 Dátum: 2013. Április 21. - 14:09:36 »
Lehet bizony. Többen megénekelték már a fórumon.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1684 Dátum: 2013. Április 21. - 14:56:35 »
Lehet bizony. Többen megénekelték már a fórumon.

...a kereső nem dobta ki nekem :nemtom:

A lényeg, hogy hozzáférhető és én adok neki egy +1-et! :sör:
Sheffield-England

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1685 Dátum: 2013. Április 21. - 15:50:42 »
És az van ráírva, hogy utána használjunk Adam's aftershave-et. Olyat látott már bárki is?

Én ismerek olyat, aki már látott! :crazy:
Sheffield-England

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #1686 Dátum: 2013. Április 21. - 18:21:12 »
Vettem kíváncsiságból egy Adam's habzó borotvakrémet 170Forintért. Egészen jó illata van és sűrű, tömött habot ad, ami nem szárad gyorsan, jól síkosít. Hódmezővásárhelyen gyártják, nem tudom Csongrád megyén kívül lehet-e kapni.
+1 a krémnek!  :sör:
Nagyon jó véleményem szerint is ez a krém, csak a hozzáadott víz mennyiségével kell vigyázni!  ;)
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #1687 Dátum: 2013. Április 21. - 19:51:20 »
És az van ráírva, hogy utána használjunk Adam's aftershave-et. Olyat látott már bárki is?

Láttam bizony.Egész pontosan balzsamról van szó,ha jól emlékszem az is párszázas tétel.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #1688 Dátum: 2013. Április 21. - 23:17:52 »

Megkérdezhetem, hogy milyen boltban vetted? Próbálom nyitva tartani a szemem, de Figarón és Barbonon kívül sem Derbyt, sem ezt nem láttam még sehol.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #1689 Dátum: 2013. Április 22. - 05:50:07 »
A magyar Derby krémről tudna valaki valamit említeni. Nagy a csend körülötte.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1690 Dátum: 2013. Április 22. - 07:11:11 »
A magyar Derby krémről tudna valaki valamit említeni. Nagy a csend körülötte.
van neki saját topicja

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1691 Dátum: 2013. Április 22. - 08:23:54 »

Megkérdezhetem, hogy milyen boltban vetted? Próbálom nyitva tartani a szemem, de Figarón és Barbonon kívül sem Derbyt, sem ezt nem láttam még sehol.

Felénk ezek a magyar krémek az "ólcsó diszkont", "100Forintos bolt", "1Euros bolt", Goods Market nevű helyeken kapható, ahol mindenféle vacak mellett lehet jó áron kávét, BIC pengét, Lord pengét és Adam's-féle borotvakrémet kapni. Én csak ezekért a cuccokért járok az említett boltokba, az árukészlet 98%-a ócskaság.

Van még a Szlobo Diszkont, de ezek nem országos hálózatok, ugyanez a Hajdúságban a Florence üzletlánc, aminek egy Gerbera a logója.
Sheffield-England

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #1692 Dátum: 2013. Április 22. - 18:23:40 »

Felénk ezek a magyar krémek az "ólcsó diszkont", "100Forintos bolt", "1Euros bolt", Goods Market nevű helyeken kapható, ahol mindenféle vacak mellett lehet jó áron kávét, BIC pengét, Lord pengét és Adam's-féle borotvakrémet kapni. Én csak ezekért a cuccokért járok az említett boltokba, az árukészlet 98%-a ócskaság.

Van még a Szlobo Diszkont, de ezek nem országos hálózatok, ugyanez a Hajdúságban a Florence üzletlánc, aminek egy Gerbera a logója.

Köszi! Na, akkor próbálkozom továbbra is. Itt a közelben csak Goods Market van, lehet hogy holnap benézek. Pár hónapja nem igazán volt semmi, a régóta körözött BIC penge sem akar összejönni. Lassan kifogyok a krémekből és szeretnék valami új "budget" termékkel is megismerkedni. Panaszra azért nincs okom, megtörtem és én is rendeltem egy La Toja sticket, alig várom hogy kipróbáljam este. Ha a héten eljutok Budapestre, azért biztos ami biztos megnézem még a C&E utántöltőket, ha az éltársak nem kapkodták el az akciósakat. :borz1:

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #1693 Dátum: 2013. Április 22. - 18:34:03 »
goodm ben vettem anno  a derby levendulát.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #1694 Dátum: 2013. Április 22. - 19:04:38 »
goodm ben vettem anno  a derby levendulát.
De az a török gyártmány, nem? Engem a lovacskás magyar Derby Lux izgat, meg ez az Adam's cucc. Így akkor már majdnem kimaxolnám a magyar hagyományos borotválkozás termékeket, a Figaró nem habzó kivételével.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici