Szerző Téma: Szappan, krém  (Megtekintve 758704 alkalommal)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re:Szappan, krém
« Válasz #1695 Dátum: 2013. Április 22. - 19:11:36 »
tesco ban hozzád vágják a derby t annyi van.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1696 Dátum: 2013. Április 22. - 19:53:15 »
Meg DM also polc, esetleg Rossmann ugyanugy melyre hajolva.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Miki a mágus

• Törzstag
  • Mr.
« Válasz #1697 Dátum: 2013. Május 01. - 10:57:19 »
Több embertől is olvastam, hogy Bluebeards Revenge szappant és after-t használ. Érdeklődnék, hogy milyen árban van és hol lehet hozzájutni?  ??? 
Megtetszett a kalózos design, nomeg a véleményezők is dícsérik.  :borz2:
Kerüld a részeg embert, hogy téged se molesztáljanak hasonló állapotban. (Rejtő)

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #1698 Dátum: 2013. Május 01. - 11:44:12 »
Több embertől is olvastam, hogy Bluebeards Revenge szappant és after-t használ. Érdeklődnék, hogy milyen árban van és hol lehet hozzájutni?  ??? 

pl. innen: http://www.shaving.ie/products/The-BlueBeards-Revenge-Shave-Cream.html
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1699 Dátum: 2013. Május 01. - 13:15:05 »
budapesti -e vagy?

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

• Törzstag
  • Mr.
« Válasz #1700 Dátum: 2013. Május 01. - 18:03:34 »
Köszi!

Budapesten tanulok, úgyhogy itt lakom :)

budapesti -e vagy?

Kerüld a részeg embert, hogy téged se molesztáljanak hasonló állapotban. (Rejtő)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1701 Dátum: 2013. Május 01. - 18:07:09 »
Akkor egy mintára vendégem vagy.

Átvehető munkaidőben Zuglóban, Újvilág utca 50-52.
God shave the queen

• Törzstag
  • Mr.
« Válasz #1702 Dátum: 2013. Május 01. - 18:08:54 »
Óóó, nagyon köszönöm! Lekötelezel.  :)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1703 Dátum: 2013. Május 01. - 18:09:19 »
Ajjaj.  ;)
God shave the queen

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #1704 Dátum: 2013. Május 07. - 10:50:28 »
3 hét után  ::) megjött Indiából a csomag, benne Old Spice borotvakrémek 2-féle illatban.
Na most azt tudni kell, hogy "az" Old Spice, aminek a termékeit nálunk is lehet kapni a boltban, az a Procter & Gamble tulajdona, sok más márkával együtt. Az indiai Old Spice viszont levált erről évtizedekkel ezelőtt, a Shulton nevű cégé volt, most asszem a gyárat, ahol készül, Wonderlandnek hívják...
Lényeg, hogy a P&G-s Old Spice már nem gyárt hagyományos borotvakrémet, csak flakonos habot. Az indiai viszont még igen, az amerikaiaknál pedig ezt legalább akkora nosztalgia-faktor övezi, mint nálunk a Barbont és társait.
Tegnap kipróbáltam az original illatút. Működésre, sajnos azt kell mondjam, csalódás. Nagy-nagy jóindulattal az Arko krémekkel talán egy ligában játszik, nagy térfogatú, de elég levegős a habja, a Futur bizony több helyen kihagyott, akadozott benne (vágni nem vágott meg szerencsére). Illata tényleg az original Old Spice, amiből én régebben a tusfürdőt próbáltam. Habverés közben itt egy picit más komponensei domborodnak ki, vagy pedig igaza van az amcsi fórumozóknak, hogy egy picit divergált már a P&G-s és a Shultonos Old Spice receptje. Lényeg, hogy engem - tessék megkapaszkodni - leginkább a Becherovkára emlékeztet.  :crazy: Nem rossz, de borotválkozáshoz, hát...
Nem erős, viszont tartós, hosszú órákkal később is még érződik az arcon. Legközelebb a lime-os illatút próbálom...

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1705 Dátum: 2013. Május 07. - 10:56:32 »
Lényeg, hogy engem - tessék megkapaszkodni - leginkább a Becherovkára emlékeztet.  :crazy: Nem rossz, de borotválkozáshoz, hát...
Akkor foglalom!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #1706 Dátum: 2013. Május 09. - 11:39:06 »
Old Spice lime: sajnos a hab tulajdonságai megegyeznek az Originaléval. Jó párnázás, de rossz siklás.

Nagy kár, pedig alig akartam elhinni, ennek tényleg lime-illata van: nem eszenciális olaj ugyan, csak "perfume", ahogy az összetevőknél szerepel, de nagyon élethű. A Godrejnél és a Warsnál mindenképp "természetesebbnek" hat.

Nem elérhető Trailm5

• Törzstag
« Válasz #1707 Dátum: 2013. Május 15. - 20:17:24 »
A Barbon habnak medig kellene tartania ? Az a gond , hogy gyorsan rászárad a képemre .. Vagy lassú vagyok ...  Milyen az ideális hab ?
CSak a funkcionalitás , semmi más nem számít .

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1708 Dátum: 2013. Május 15. - 21:07:54 »
Mindenki kicsit mást szeret, és nyilván a szappantól/krémtől is függ, de az ideális hab egyszerre síkosít és "párnáz".  Ezt általában úgy éri el hogy minél több vizet (és nem levegőt! fontos) vesz fel anélkül, hogy folyna.  SZVSZ a Barbon kicsit "gumiszerű" más krémekhez képest, még a Caola többi krémjéhez képest is, ezért én nagyon fokozatosan adagolok bele minél több vizet.  Mindenképpen ki kellene tarania addig amíg végzel, jópár percig biztosan.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #1709 Dátum: 2013. Május 15. - 21:14:05 »
Idővel biztos jobb lesz ;) A Barbon nagyon jó kis krém, szerintem picivel több vizet adhatsz hozzá. Pici! Nem kicsi, nem kevés - csak pár csepp! :)
Én már "felejtettem" tálkában 10+ percre (telefon szakította meg a reggelem), de utána is jó volt. Majd az idő és a tapasztalat megoldja ;)
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici