Na kérem,ma sikerült szerezni glicerint...azt szoktam mondani,hogy ebben az országban már semmin sem csodálkozom,de mégis vannak pillanatok amik egy újabb gyöngyszemet jelentenek ilyen téren.
Mivel a vonatom a nyugatiba érkezik,gondoltam bemegyek a Westendbe, tuti van gyógyszertár.Nagy nehezen megtaláltam...bemegyek,mondom mit szeretnék,a nő bambán néz...mondom mégegyszer...a válasza az volt, hogy ez gyógyszertári alapanyag.Mondtam neki, hogy tudom az lesz az abból kérnék.Erre : ,,de ez gyógyszertári alapanyag". Válaszom: akkor ezzel azt akarja mondani,hogy ezt nem adhatja oda nekem? ,,Igen" ...kicsit kiakadtam,mondtam neki, hogy máshol akkor mégis miért adhatnak?? Nem tudja kész, ő nem ad.
OK...elindultam a metró felé,megláttam egy Rossmann-t...gondoltam benézek akkor rúdszappant kutatni,ahogy fent írtátok...természetesen nem volt.
(nem értem mi a f*szért nem minden boltjukban ugyanaz a kínálat...nem hiszem,hogy a borotvarúdszappanokat csak úgy kapkodják manapság) Közben felhívtam anyut, hogy ha útba esik neki legyen szíves vegyen nekem glicerint...Mentem apuhoz...vele jöttem haza,mondta hogy ő tudott nekem venni glicerint...de csak 50gr-ot adtak neki...ez meg ugye kb. lóf*sz.Nem baj kipróbálni elég lesz.(50Ft volt azthiszem...amit drágának találok ilyen kis adagért,holott én a neten azt olvastam, hogy 260.- volt 100ml...)
Kezdek lassan megőrülni ettől az országtól vagyis inkább az emberektől...tiszta hányinger...nem is baj, hogy kiköltözést tervezek nemsokára.
(persze lehet az is, hogy nekem vannak érzékeny pillanataim és nem vagyok elég türelmes, ami nem alaptalan
)