...Tudtommal a Kent egy fajta szappant arul, ami egy atcimkezett MWF szappan, amit ismerek is. ...
Segíteni sajnos nem tudok, de talán Te nekem
Ha ezt bövebben kifejtenéd, érdeklödéssel olvasnám.
Mivel a szappanokat most próbálgatom, a német fórumon rátaláltam én is a témára, hogy a Kent szappanja MWF vagy sem. Mellette annyi szól, hogy van egy internetes bolt ahol egy szappant két név alatt árulnak per jellel elválasztva. Tehát úgy jön a terméknév hogy pl. MWF/Kent.
Namost ellene szól, hogy az összetevöket összehasonlítva a Kent megegyezik az MWF összetevökkel, de további 2-3 továbbit is tartalmaz, amik föként illatanyagok. Mivel az összetevök aránya nincs egyik terméken sem feltüntetve, nehéz megállapítani, hogy tényleg egyformák-e. A plusz 2-3 összetevö miatt viszont az eddigi ismereteim szerint nem lehet azonos a két szappan. Érdekelne, volt-e már valakinek mindkettö egyidejüleg.
A kentbrushes.com -on pl. az én fekete színü borotvakrémem sincs fenn, pedig létezik, de ott csak piros színü van. Ugyanez van a szappannal is. Interneten zömében piros cimkével árulják, de a napokban belefutottam fekete cimkésbe is. Akkor most melyik a melyik?