Valakinek nincs véletlenül vagy nem véletlenül ( :D ) eladó Arko borotvaszappanja?
Én 1 db-bal be tudok szállni (: Egy barátom hozott nekem 2-t ajándékba a Metro-ból, mert meglátta, hogy 80 Ft/db áron terítik, és jó poénnak tartotta. Előtte pont egy tubus Proraso-t vettem és használtam, és nem érzek lényegi különbséget. A Proraso nyálkásabb-sikamlósabb, de mindkettő ugyanolyan száraz pernyévé válik a borotválkozás végére.
Valóban kb. 20-szorosa lenne manapság a postaköltsége 1 db árának, de ha Neked bejön, akkor legközelebb 100 db-ot is rendelhetsz, aminek van értelme, és lehet, hogy találnál rá kereskedőt, aki postázza (bár szerintem is inkább valami áruházból, vagy a helyi kisbolttal lebeszélve egyszerűbben szereznéd be).
Jómagam hulladékmentes (szappan), lehetőleg itthon készített alternatívát keresek, azért nem vásárolnék ilyet (vagy akár más, nívósabb krémet) újra. Ha Pesten, a Nyugati-tér környékén jársz, szívesen odaadom ingyen is. Szerintem mindenből érdemes kipróbálni a teljes skálát, prekoncepciók nélkül. Jobb, ha mindenről saját szemeddel nézed meg, miért és mennyire rosszabb valami a versenytársakhoz képest.