« Válasz #493 Dátum: 2010. December 25. - 21:03:01 »
Nevelt lányom nem olvasta Ed blogját, így meglepett karácsonyra egy hazai Chiara típusú kecsketejes handmade borotvaszappannal.
Ennek ugyan több a kecsketej tartalma mintegy tíz százalékkal mint a Pamacs és Pengében szereplő hasonló szappannak, de a végeredmény az enyémmel is nagyon közelít az Ed által tapasztaltakhoz.
A barátkozásom viszonylag jól indult az én kecskésemmel. Habzott. A scuttleben képződő ritka habot viszont a BK12-es nagyon gyorsan eltüntette magában. Csupán vékony réteget tudtam felvarázsolni az arcomra a pamaccsal. Az hogy nem száradt meg míg az egyik oldalt gyalultam csak annak volt köszönhető, hogy már kezdett gyanús lenni, ezért a "kifejt" habot jó vastagon elegyengettem. A kellemes illat sem volt jellemző rá. Úgy gondolom a kedves ajándék mégsem lesz a kedvenc szappanom. Azt hiszem még mindig nem az igazi ez a technológia, amivel a kecsketejet és a többi finomságot próbálják kis hazánkban rábírni, hogy borotvaszappan váljon belőle....
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 25. - 21:14:50 írta fonthunter »
Naplózva
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED", Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S