Taylor St. James már van, hasonlóan jó a tapasztalatom vele, de mindenhol annyira dicsérik az avokádót, hogy arra jutottam, kipróbálom Előtte örültem volna egy megerősítésnek, hogy finom, kellemes illata van
Előtte: Proraso Sensitive Pre krémPamacs: HJM borzKrém: Taylor Avocado (Parabens Free)Borotva: Merkur ProgressPenge: FeatherASB: WeledaEredmény: 10/10Feather penge hihetetlen
Kicsit tartottam a paraben mentes verziótól, nehogy a habzás rovására menjen, de szó nincs erről, minden remek.
Avocado krém nem egyedül utazott , hanem egy D.R. Harris Marlborough szappan társaságában. Mivel reggel már megborotválkoztam, így várnom kell 1-2 napig megint. Természetesen az új szappan sem maradhat kipróbálatlanul, így rögtön teszteltem is. Nagyon gyorsan, jó minőségű habot lehet készíteni belőle, a Trumperhez tudnám a leginkább hasonlítani
D.R. Harris levendula szappan szerepel a következő féléves tervben , de először kicsit, pontosabban "nem kicsit" kell elhasználnom a dolgaimból
...egy D.R. Harris Marlborough szappan társaságában.
Jahm ezzel csak az a baj, hogy otthon állnak a krémek és szappanok garmadában, ugyan a szappanok csak-csak elállnak, de a krémek annyira nem. Ami kozmetikám van, simán éveket elborotválkozhatnék velük...
Idézetet írta: bgakos - 2011. Január 17. - 19:40:04...egy D.R. Harris Marlborough szappan társaságában. Milyen illatú az a szappan? (Inkább úgy írd le , hogy mihez hasonlít. Annyit tudok csak, hogy cédrus és szantálfa alapú illat, de ez nem mond semmit csak körülbelül lehet belőni...) Akarok majd mintát rendelni ebből és az Arlington-ból.