20-nál zárult a móka tár. A szám elég gyanús. Vajon a 'beetetés' után jön belôle drágábban több?
Én már annak is örülnék, ha a sajátomat megkapnám.
Hogy utána mi lesz az már nem nagyon izgat. Mindenesetre az üzlet esetemben úgy köttetett, hogy számoltam a problémás ügymenettel, benne van a pakliban. Én lepődnék meg legjobban, ha jövő hét pénteken landolna a tuti cucc a ládámban.
Vajon honnan a fenéből jut valaki ennyi egyforma Apollo borotvához manapság? Egy paraszt szántás közben véletlenül kifordított a földből egy Apollo üzemet, vagy mi?
Netán Kínában már Apollo szlenteket is koppintanak? A gyári sorján azért erősen elgondolkodtam...
Az akkori gyártó nem tudom mennyire volt precíz, de ha enyém az üzem, akkor ilyen sorjásan nem hagyom kimenni.
És ebből 20 eredeti darab...hát...
Mivel egy bolttal rendelkező régiségkereskedő a fickó, pláne kínai, így nem tudom elképzelni, hogy valamilyen szinten ne járt volna utána a cuccok aktuális piaci értékének. Ezen a bolton 2x ennyit is kaszálhatott volna, mert ha dupla ennyiért adja fixen, az a pár fanatikus gyanítom akkor is megveszi.
Megjegyzem a rendelés óta is kapott már negatív értékelést. Mindemellett az értékeléseket nézve az is látszik, hogy két szerencsés flótás már az Apollóval nyomhatja.