Na, szóval Apollo slant.
Először is: fehegének köszi a linket!
Másodsorban köszönet magamnak, amiért a 99 % alatti pozitív visszajelzés dacára rendeltem mégis egyet (általában nem szoktam ilyet tenni, pláne kínai eladó esetében). A kényszer nagy úr, túl jó volt az ára.
Úgy vettem, hogy belekalkuláltam minden, a sebajon előforduló problémát. Ehhez képest a cucc megjött kb a szokott időben ( 2 hét), a leírásnak megfelelő állapotban, szóval ha Chung olvassa, akkor bocsi!
A dobozt kinyitva, majd a papírt kicsomagolva elsőre azt konstatáltam, hogy ez a kínai csávó azért nem kerek, mert a doboznak és a pengének nyomát sem láttam. De úgy voltam vele, hogy igazándiból a borotva érdekelt amúgy is, ergo ezen a hiányosságon hamar túlléptem.
A borotva feje nekem is össze volt gyógyulva, mondjuk én nem áztatgattam, hanem óvatosan szétpattintottam. Nem lett semmi baja. Az oxidáció dacára már akkor láttam, hogy ez bizony nos !
Van itthon 3 fajta fémpolírozó is, a leglájtosabb is elég volt ahhoz, hogy jól nézzen ki. A fej a bevonatképzés előtt nem lett lecsiszolva szerintem, így a hegesztési pöttyök (vagy mi) látszanak, de nem zavar.
(Lehet, hogy az Apollo selejtraktár-készletét vette meg Chung? )
Aztán a postai dobozt kidobás előtt még egyszer megnéztem és akkor tűnt fel, hogy duplán van benne a karton és a két kartonréteg közt ott lapult a borotva doboza és a penge is. Szóval az is meglett.
A fejet többször összeraktam és szétszedtem, gyakorlatilag annyira passzos, hogy mindig nehezen jön szét.
A borotvába rögtön az Apollo pengét tettem és azzal próbáltam, de 3 húzás után visszacsomagoltam szépen a papírba, mert életlennek bizonyult, úgyhogy csak nézegetni fogom a gyűjteményben. Használt Cerrus került a helyére, avval jó eredményt adott. Persze a végén ebbe is fedör kell...
Összegezve azt kell mondjam, hogy jó üzletet csináltunk!