Nekem meg olyan van, viszont csak olyan Nagyon jó minőség, Merkurhoz képest... A nyele ugyanaz, mint a 34C-nek - masszív, jó fogású HD. Képek és leírások alapján a fej egyezik a Hoffritz slant-ek fejével, de azt mondják (akik mindkettőt használják), hogy a Merkur precízebb, nem kell igazgatni a pengét behelyezéskor. Ezt csak igazolni tudom, de nincs viszonyítási alapom
Tegnap is ezzel borotválkoztam; az egyik legjobb és legalaposabb borotvám.
Ez a penge igazítás-pozícionálás különbség a régi Merkur vintage és új slantok között szintén az USA felhasználóknak okoz problémát.
Ha úgy töltöd be a pengét, ahogy az iKon YouTube videón teszik, minden rendben velük. Már mint az "antik" Hoffritz, Coles, Pomco, stb. alias néven futó MERKUR ferdékkel.
Ezek a népek a fene tudja, de ilyen sete-suták. Én nem vettem észre ezzel kapcsolatban semmi gondot. De bizton létezik, ha többen több fórumon is említették.
Annyi a különbség a fejkialakításban, hogy a vintage Merkurok pengetartó lemezének a széle egyenes. Az új szériás Merkur 37C-nek meg hullámos.
Igazából már a fiatalabb évjáratú vintage Merkurok is készültek ilyen hullámos fejlemezzel. Snake éltársunknak is ilyen Hoffritze van.