Idézetet írta: siorak - 2016. Szeptember 17. - 21:40:44Amúgy ma Bécsben megint rácsodálkoztam, hogy a török lányok között mennyi szép van.Az anyjuk is szép?Jobb előre gondolkodni...
Amúgy ma Bécsben megint rácsodálkoztam, hogy a török lányok között mennyi szép van.
Idézetet írta: gregg - 2016. Szeptember 17. - 13:30:13Idézetet írta: Horatio Luro - 2016. Szeptember 17. - 12:41:51... akinnek a lába inkább közelebb áll a nógrádi ropihoz, mint a férfi lábhoz. Ennél már csak az rosszabb, amikor egy nő vesz fel ilyen térdig buggyos teleszart gatyát. Egy pillanatra az egész világból ki tudok ábrándulni.
Idézetet írta: Horatio Luro - 2016. Szeptember 17. - 12:41:51... akinnek a lába inkább közelebb áll a nógrádi ropihoz, mint a férfi lábhoz.
... akinnek a lába inkább közelebb áll a nógrádi ropihoz, mint a férfi lábhoz.
Ultra gáz mindkét nemnél. Tudom én, hogy nehéz megállni, hogy a hülye divatot, ami (szinte)senkinek nem áll jól ne kövessük... Ilyen a szememben a farmernadrágra rossz magasságba, irányba felvarrt farzseb; a legjobb feneket is el tudja csúfítani. A farmer csípőmagasságot se lehet évek óta eltalálni; eddig a bugyi lógott ki hátul egy guggolásnál, most meg a köldökig emelt korccal rontják el az esztétikai élményt.
Hát, mondjuk, én magasított derekat szeretem, alakot csinál, az alaktalan nőknek. Optikai tuning!Természetesen. Ehez kell, hogy a hölgy aki viseli, legyen kritikus magával szemben, s próbáljon, a számára legelőnyösebb ruhatárral felszerelkezni.
Idézetet írta: pmol322 - 2016. Szeptember 18. - 12:43:09Hát, mondjuk, én magasított derekat szeretem, alakot csinál, az alaktalan nőknek. Optikai tuning!Természetesen. Ehez kell, hogy a hölgy aki viseli, legyen kritikus magával szemben, s próbáljon, a számára legelőnyösebb ruhatárral felszerelkezni.Jó alakot a diéta és a testmozgás csinál.
Ha már kávézó:http://index.hu/fortepan/2016/09/24/agardine_egy_duplat_lesz_szives_de_ne_zaccbol/