Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1448977 alkalommal)

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #10185 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 20:04:35 »
Az egész olyan magyaros. A játékszabályok esetleges át-nem-gondoltsága (pl van olyan kép, ahol nem több eszköz szerepel), a reklamálás, a "játék vérre-menése".
(Az összes like vadász facebook játék bukta. A sorsolásos játékok egy fokkal jobbak, szerintem, és nincs reklamáció. )
Nem tökmindegy ki nyer? Ha indulsz a játékon, úgymond támogatod a kezdeményezést, hogy itthon is legyen egy wetshaving-es speckó bolt, a meglévő boltok mellé.
Ja, hogy azért indulsz, hogy nyerj. Áh, no itt a baj. Az már nem is játék ;-)
 :peace:

Nálam GPF képe nyert, mind hangulatban, mind kompozícióban, mind hozzáállásban.  :handshake:

:bocs: :peace:

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #10186 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 20:49:43 »
Attól még ugye lehet véleményem, ha túlspilázom? Vicc...
Legyen igaza az érdekképviseletnek.:)
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #10187 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 21:26:18 »
Attól még ugye lehet véleményem, ha túlspilázom? Vicc...
Legyen igaza az érdekképviseletnek.:)
Természetesen lehet. És lehet mindig negatív is ahogy szoktad :) Sajnálom hogy ennyire zavar téged ez a dolog. Nyugodj meg attól megnyugszol :)
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #10188 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 21:28:15 »
Persze, lehet. Csak nem értem hogy miért baj hogy ki nyer, "ha nem én nyertem"?

Én sose hittem a nyereményjátékokban. Na jó, én is ettem túrórudit Volt fesztiválon azért, hogy kapjak egy alsógatyát, ami amúgy k*rvára nem volt jó méretben.  :fetreng:

De a like vadász játékok szerintem mellé lőnek. Attól hogy valaki like-ol egy képet, attól még nem lesz belőle potenciális vásárló.
És bár látszólag lehet hogy nagyobb reklám értéke van egy 200 like-ot összeszedő képnek, valójában nem feltétlenül igaz mindez.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #10189 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 21:28:45 »
Nem vagyok ideges, csak szomorú kicsit. De eddig érdekelt, inkabb az uj pro t basztatom;)
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #10190 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 21:37:39 »
Nem vagyok ideges, csak szomorú kicsit. De eddig érdekelt, inkabb az uj pro t basztatom;)
Eddig se érdekelt. Nem változik semmi :)
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #10191 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 21:43:52 »
Ez már kötekedés, kérlek ezt fejezd be. Tényleg pont telibe....vetsévinget. Kérem kapcsolja ki...

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #10192 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 22:04:06 »
Ez már kötekedés, kérlek ezt fejezd be. Tényleg pont telibe....vetsévinget. Kérem kapcsolja ki...
Dehogy kötekszem :) :sör:

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #10193 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 22:34:52 »
Csütörtökön Gépkocsinyeremény betétkönyv sorsolás. Arra gyúrok.

Nem elérhető GPF

• Törzstag
« Válasz #10194 Dátum: 2016. Szeptember 13. - 07:58:46 »

Nálam GPF képe nyert, mind hangulatban, mind kompozícióban, mind hozzáállásban.  :handshake:

Majdnem azt mondom, hogy már megérte!  :thanks:

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #10195 Dátum: 2016. Szeptember 13. - 08:23:37 »
Tán a nyertes előtt sem kérdés, hogy a tiéd volt a legjobb kép. Tőlem megkapod a Borotvafórum Pakompart Nagykeresztjét.

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #10196 Dátum: 2016. Szeptember 13. - 11:29:17 »
 :+1:
... a nyúlon túl?

Nem elérhető JadenDave

• Törzstag
« Válasz #10197 Dátum: 2016. Szeptember 17. - 03:15:22 »
Kb. egy hete vettem észre éjszakai tivornyából hazafele menet, és ma működés közben is láthattam a kirakatból Debrecenben a Bajcsyn egy új Barber shopot, ahol ha jól láttam késsel borotválnak. Valaki esetleg tud valamit róla? Lehet szalagavató után ellátogatnék.

Nem elérhető JadenDave

• Törzstag
« Válasz #10198 Dátum: 2016. Szeptember 17. - 03:16:27 »
Megjegyzem ezúttal meg tivornyába menet csodálhattam meg... csak ezen kivételes alkalmakkor járok azon az utcán, akkor is drótszamárral :D

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #10199 Dátum: 2016. Szeptember 17. - 07:06:52 »
Kérlek alásan, én a Nagy Büdös Budipesten ( copyright by kicsilányom ) volt egyszer lehetőségem, a méltán nem túl híres Barber Shop-t kipróbálni.

Hát és hát.

Még a 89-s fejjel, egykörrel is jobb eredményt hozok ki mint a "maistro" összekapirgált rajtam.

Tehát nálam leszerepel. De lehet nálatok jobb borbélyok vannak.

Azt tudom, nagypapám, mikor tanított borotválni, és a kész arcon, egy selyempapírra tapasztott vattacsomót húzott bégig a kifeszített arcbőrön, szállal szemben. Ha maradt vatta az arcon, aznap nem volt kólára zsebpénz ... s voltam 11 éves.  :bocs:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici