Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1449619 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #10170 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 10:11:52 »
Mondjuk, én pont ezért nem indúltam, mert vagy van olyanom, vagy jobbam van, vagy pont nem érdekel ami a csomag más tartalma.
Nyerje az, akinek kell, és használná!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető holian

• Törzstag
« Válasz #10171 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 10:12:32 »
Szerintem Zolio képe tök jó. A szakállas faszié viszont témától függetlenül szar. Sajnos a játék mechanizmusából adódóan az fog nyerni, akinek több kollégája lóg a fészen...

Ezért tök értelmetlen az összes lájkolós szavazás. Legutóbb a sztendapos verseny dőlt el így. Röhej, hogy stílszerű legyek...

a szakállas csávóét nem is lájkoltuk. mondjuk én diszkriminatíve a másik patronos képet se "tetszikeltem", pedig lehet neki lenne a legnagyobb szüksége a nyereményre, hogy elinduljon az úton! :)

Nem elérhető GPF

• Törzstag
« Válasz #10172 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 10:59:56 »
Persze tudtam, hogy nekem nincs annyi ismerősöm, meg nem is élek aktív FB-s életet, így nem számítottam rengeteg lájkra. Nem is azért csináltam, hogy nyerjek (de azért boldog lennék :)). Öröm volt kipróbálni magam, szeretem a hagyományos borotválkozást, büszke vagyok a cuccaimra, szeretek fotózni és láttam, hogy mások is milyen klassz képeket tettek fel ide a Mai borotválkozásom topicba.

Nem elérhető zolio

• Törzstag
« Válasz #10173 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 11:45:43 »
Ha jól gondolom akkor te vagy Gál Péter. Szvsz az egyik legjobb kép a tiéd a mezőnyben. Nekem személy szerint nagyon teszik a legelső kép minimalista stílusa is.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #10174 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 13:02:26 »
Arra én is szívesen nyomtam... de felszólításra nem megy... a tömegek megmozgatása meg nem erre való. ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Takuun

• Törzstag
« Válasz #10175 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 18:57:18 »
Én is játszok a csapos képpel és nektek hála tértem meg még decemberben, de nem kuncsorgok nálatok. Az ismerősöknél próbálkoztam, de érdekes módon a 300x -es ismerősi táborból tizede mozdult meg. Kicsit elszomorító, de lehet én vártam sokat. Mondjuk a fészbúkot is főleg idén kezdtem el aktívan használni, kapcsolattartásra, munkahelyváltás végett.

Hogy ON is legyek, a wetshaving mint bolt nagyon vevőközpontú, eddig mindig átlag feletti kedvességet tapasztaltam a vásárlások során. Igaz kezdő cég, de ha ehhez a későbbiekben is tartják magukat akkor nem lesz gond. Természetesen a náluk kapható termékek, főleg a szoftverek igen magas árúak, de ezek máshol sem sokkal olcsóbbak (Proraso extrém kivétel talán). Nem az átlag boltja szerintem.
A reggeli borotválkozás voltaképpen egy próba, mely az ember naprakészségének vizsgája.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #10176 Dátum: 2016. Szeptember 07. - 20:12:46 »
Na, engem meg a facebookon talált meg az egyik versenyző...az old spice os cuccal. Hogy ezt mennyire utálom.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #10177 Dátum: 2016. Szeptember 07. - 20:48:47 »
Na, engem meg a facebookon talált meg az egyik versenyző...az old spice os cuccal. Hogy ezt mennyire utálom.

Az OldSpice-t?

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #10178 Dátum: 2016. Szeptember 07. - 20:53:25 »
Marmint h lajkoljam.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #10179 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 18:46:46 »
Sok ismerőse van akiket könnyen lehet mozgosítani. Ha van egy összetartó közösség aki megtámogatja az egyik tagját és nem esik nehezére senkinek egy like-ot nyomni, akkor könnyen összehozható egy ilyen nyeremény.

Itt nem ott a baj, hogy valaki sok vagy kevés, de nyiltan nem borotválkozó embernek, nem lehet sotd szetje!

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #10180 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 19:29:06 »
Sok ismerőse van akiket könnyen lehet mozgosítani. Ha van egy összetartó közösség aki megtámogatja az egyik tagját és nem esik nehezére senkinek egy like-ot nyomni, akkor könnyen összehozható egy ilyen nyeremény.

Itt nem ott a baj, hogy valaki sok vagy kevés, de nyiltan nem borotválkozó embernek, nem lehet sotd szetje!
Hát pedig van neki. Ráadásul az újabb fajta Proraso cuccokból, tehát mostanában vette. Aki szakálas az egyáltalán nem borotválkozhat? A szakálápoláshoz ez nem tartozik hozzá?
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #10181 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 19:32:38 »
Egy szakállas ember nyert egy reluxás borotvával. Hát ennyi ...

Nem elérhető siorak

• Törzstag
« Válasz #10182 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 19:44:26 »
De most komolyan... Nem hulla mindegy? :) Amúgy meg nem számít, hogy szakállas, hogy reluxa, betette a képét, nyomott egy nagy merítést a haveroknál és bejött. Van egy sanda gyanúm, hogy a résztvevők nagy többsége rendelkezik a nyereményben lévő cuccok közül legalább 3-mal. Ne irigykedjetek.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #10183 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 19:46:14 »
Az hogy mivel borotválkozik az mindegy ebből a szempontból. Azért mert szakálas meg nem zárható ki. Ilyen elven téged is ki kellene zárni mert szakálad van. Vagy azt aki két kést rakott ki. Szerintem kicsit túlspilázzátok a dolgot.
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető siorak

• Törzstag
« Válasz #10184 Dátum: 2016. Szeptember 12. - 19:49:34 »
Az hogy mivel borotválkozik az mindegy ebből a szempontból. Azért mert szakálas meg nem zárható ki. Ilyen elven téged is ki kellene zárni mert szakálad van. Vagy azt aki két kést rakott ki. Szerintem kicsit túlspilázzátok a dolgot.
:+1:
Kicsit úgy viselkedtek, mintha a wetshaving oldal csak erre a fórumra korlátozta volna a játékát. Pedig ugye ez arról szól, hogy reklám. Nem ez a fórum alapvetően a célközönség, hisz innen vagy vesztek onnan valamit vagy nem, de legalább ismeritek.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici