Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1449622 alkalommal)

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
Re:Kávézó
« Válasz #10155 Dátum: 2016. Szeptember 05. - 21:49:08 »
Az a vicces az egészben hogy ez a játék a fórumtagoknak lett kitalálva. Ez az sotd dolog csak itt megy nálunk. Fel sem merült bennem hogy nem innen fogja elvinni valaki. Most meg elviszi egy szakálas csávó :fetreng:
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #10156 Dátum: 2016. Szeptember 05. - 21:59:28 »
Modi Urak!

Legyetek szívesek itt gyomlálni, beleértve ezt a hsz-t is! Ez igenis jó topik, jó hírekkel! Minden, ami nem ide való légyszi töröljétek!!!
Engem érdekelnek a hírek, akciók, stb, a wetshavingen belül! Pont lesajnálnom akit zavar ez a bolt!  :bocs:

Talán az egyetlek itthon, akik megpróbálják felrázni ezt az állóvizet, kár szétfikázni!

:bocs: és  :thanks:

Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető siorak

• Törzstag
« Válasz #10157 Dátum: 2016. Szeptember 05. - 22:03:03 »
Gillette reluxás kép vezet nagyon sokkal, ez azért elég vicces.  :jajne: Valószínűleg egy szakállas ember fotója, mert van a képen egy majdnem üres Proraso szakáll balzsam is.... :fetreng:
ráfér egy rendes borotva:)

Nem elérhető zolio

• Törzstag
« Válasz #10158 Dátum: 2016. Szeptember 05. - 22:38:44 »
Uraim,
csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba én lennék az, aki privát üzenetben kezdte el megkeresni a fórumtagokat, hogy lájkolják a képét. Meg sem gondoltam, hogy ezzel kiverem a biztosítékot. Nekem az a hozzáállásom, hogy bármelyik fórumtag keresett volna fel ugyanezzel a kéréssel, gondolkodás nélkül nyomom a lájkot. Egyébként maga az ok amiért ezt elkezdtem csinálni az az, hogy nem rendelkezem facebookon csak egy átlagosnak, de akár kevésnek mondható ismerős számmal. Ezért így a nyereményjáték vége felé úgy gondoltam, hogy ezt a nagyszámú közösséget próbálom meg mozgósítani. Abban bíztam, hogy egy ehhez hasonló közösségnek részben ez is a lényege (más fórumtársak megsegítése). Némileg csalódnom kellett.

Nem elérhető JadenDave

• Törzstag
« Válasz #10159 Dátum: 2016. Szeptember 05. - 22:50:30 »
De sajnálom, hogy nem tudtam erről hamarabb így 2 nappal a vége előtt már nincs értelme feltölteni :(

Nem elérhető siorak

• Törzstag
« Válasz #10160 Dátum: 2016. Szeptember 05. - 22:55:33 »
Uraim,
csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba én lennék az, aki privát üzenetben kezdte el megkeresni a fórumtagokat, hogy lájkolják a képét. Meg sem gondoltam, hogy ezzel kiverem a biztosítékot. Nekem az a hozzáállásom, hogy bármelyik fórumtag keresett volna fel ugyanezzel a kéréssel, gondolkodás nélkül nyomom a lájkot. Egyébként maga az ok amiért ezt elkezdtem csinálni az az, hogy nem rendelkezem facebookon csak egy átlagosnak, de akár kevésnek mondható ismerős számmal. Ezért így a nyereményjáték vége felé úgy gondoltam, hogy ezt a nagyszámú közösséget próbálom meg mozgósítani. Abban bíztam, hogy egy ehhez hasonló közösségnek részben ez is a lényege (más fórumtársak megsegítése). Némileg csalódnom kellett.

Kedves Zolio!
Jó képet kell felrakni és rögtön like hegyek zúdulnak a képre. Én is like-oltam egyet, mert az tetszett.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #10161 Dátum: 2016. Szeptember 05. - 23:05:52 »
Zoli!

Nálam igen kiverte, de mint láttad, eddig meg se említettelek, nem tartottam volna ferrnek.

Természetesen a lájkom nálad marad, de a borotválkozni nem hajlandó Hagridtól elveszem.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #10162 Dátum: 2016. Szeptember 05. - 23:07:27 »
Szerintem Zolio képe tök jó. A szakállas faszié viszont témától függetlenül szar. Sajnos a játék mechanizmusából adódóan az fog nyerni, akinek több kollégája lóg a fészen...

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #10163 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 08:28:03 »
Megnéztem ezt a szakállast, azt írja, hogy nem is akar borotválkozni. Akkor minek játszik? Persze a nyeremény miatt. Vannak emberek, akik nem tudják, hogy mi az a sportszerűség. Én például szoktam néha kapni "szavazz" erre arra kérést, de általában hanyagolom. Hogy miért? Mert attól még, hogy az ismerősöm, még nem biztos, hogy az ő gyereke/tortája/kutyafasza a legszebb a versenyben. Persze mindenki tudja, hogy nem erről szól a dolog. Hanem a mozgosításról. De, hogy valaki annyira ne érezze a határt, hogy szakállas létére. Nem tudom mi a célja a cuccokkal ha nyer, de jól kiszúr a céggel is, ami kénytelen lesz neki adni a cuccokat.
De engem ez a jelenség önmagában bosszant.

Nem elérhető holian

• Törzstag
« Válasz #10164 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 08:43:30 »
valószínű "jó pofáskodni" szeretne a barátunk, és poénnak szánta, hogy szakállas létére ő nyer. Majd eladja. A wetshavingnek mindegy, nekik lényeg a "pörgés" a témájukban.
Mondjuk a játék leírás úgy szól. hogy a borotválkozásodról tölts fel képet, nem a készleteidről, amit nem használsz... de nincsenek itt farkastörvények, örüljünk, hogy népszerűsíti az oldalt és ezt a "subkultúrát"

Nem elérhető Megyer

• Törzstag
« Válasz #10165 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 09:10:21 »
Mennyi felesleges idegeskedéstől mentesül az ember ha nincs facebookon...

Nem elérhető GPF

• Törzstag
« Válasz #10166 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 09:22:04 »
Azért annak szar érzés egy kicsit, aki komolyan veszi és sokat dolgozik vele.
A kiírásban az szerepel, hogy az aznapi borotválkozáshoz használt cuccokról kell képet készíteni. Na, van aki 10-féle pengét vagy 2 kést vagy az egész polcot lefotózta.

Nem elérhető holian

• Törzstag
« Válasz #10167 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 09:35:47 »
esélyes, hogy nem az én elismerésem nyugtat meg, de nálam a Te képed az "over the top" kategória. ha nem népszerűsítési és "ki tud több lájkot összevadászni" verseny lenne, hanem pl csak egy zsűri szavazhatna, akkor toronymagasan nyernéd a kiírást.
megszavazok Neked egy "közönség díjat" :)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #10168 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 09:43:15 »
Azért annak szar érzés egy kicsit, aki komolyan veszi és sokat dolgozik vele.
A kiírásban az szerepel, hogy az aznapi borotválkozáshoz használt cuccokról kell képet készíteni. Na, van aki 10-féle pengét vagy 2 kést vagy az egész polcot lefotózta.

Igen, általános jelenség, hogy az értő olvasás képessége sok embertársunkból hiányzik.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #10169 Dátum: 2016. Szeptember 06. - 10:05:22 »
Szerintem Zolio képe tök jó. A szakállas faszié viszont témától függetlenül szar. Sajnos a játék mechanizmusából adódóan az fog nyerni, akinek több kollégája lóg a fészen...

Ezért tök értelmetlen az összes lájkolós szavazás. Legutóbb a sztendapos verseny dőlt el így. Röhej, hogy stílszerű legyek...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici