Én más véleményen vagyok, mert engem áttoltak, ráadásul kétszer... illetve nem is engem a céget.
Ugyebár cégnek is lehet Paypal-ja illetve ajánlott... Beregisztráltunk, figyelmesen elolvastuk a szabályokat, feltételeket. A regisztrációt engedte, majd a bankszámlát kellett megadni. Elméletileg ennyi. Feltoltunk rá egy kis pénzt... 2 hét után semmi, írtunk nekik, a válasz, hogy jaj bocsi, de nem tudtak minket azonosítani, mindenesetre ezennel felkerült a PP számlára az összeg. Már ez furi volt, mert minden adott volt az azonosításhoz, szerintem csak blabla. Mindenesetre eljött az idő, hogy fizessünk vele és jé! nem ment. Feltételekben sehol, hogy kell hozzá még egy hitelkártya is, hát az nincs nem is volt és nem is lesz... Begurultunk a lóvét vissza... de az sem megy kártya nélkül. Kb. könyörögni kellett 2 levélváltással...Szóval nekem negatív tapasztalataim vannak, lehet a halandó emberkének akinek van eleve bankkártyája, minden flottul megy, nálunk nem. A könyörgés a visszautaláshoz pedig felháborító, ha egyszer fel lehet utalni rá...