Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1453767 alkalommal)

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #2100 Dátum: 2011. November 07. - 21:53:29 »
a 3. képfeltöltő oldal már engedelmeskedett  :)  :sör:
ügyes vagy!!!  :borz2:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető szece

• Törzstag
« Válasz #2101 Dátum: 2011. November 07. - 21:57:11 »
ügyes vagy!!!  :borz2:

köszi, erre alszom is egyet!
jó éjt mindenkinek!

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2102 Dátum: 2011. November 08. - 18:54:54 »
Ömbörök,
most egy kicsit gondolkodtam erről fórumról. Mit is szeretek benne, miért is olvasom, miért ez az első kattintás mindig.

És akkor egy kicsit a mittudéménhol olvasott "széjjeloffoljukatopicot" dologhoz. Hát bizony, én azért járok ide, mert a többség, a maga módján, egy nagy állat. Sőt, ezt kifejezésre is juttatja  :evil: Értsd ez alatt azt, hogy néha soha nem várt helyről érkezik egy olyan off, amin legurulok a székről. Igen, Fonti bácsi és a Punciblog is ilyen. De ezernyi más hasonló komment is van. Néha még olyanok is tetszenek, amik másnak nem. Sőt, olyanok is nem tetszenek, amik másnak igen.  :evil:

Szóval jó lenne, ha kulturált mederben, de megmaradna a társaság, a sok off és (részben) vele együtt az is, amiért a borotválkozás nem csak fizika és kémia.

( A szerző nagykorú. A szerző jelen pillanatban nem fogyasztott semmilyen tudatmódosító szert. A szerző jelen pillanatban nincsen jogaiban és cselekedeteiben korlátozva, és nem áll gyámság alatt. A szerző elfogadja, hogy jelen poszt megírására senki sem kötelezte. A szerző elfogadja, hogy a bloggazdák részéről kritikus kommenteket fog kapni.)

FBP

• Vendég
« Válasz #2103 Dátum: 2011. November 08. - 19:22:05 »

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #2104 Dátum: 2011. November 08. - 19:30:18 »
Én előbb olvastam KunEmber hozzászólását, s nem értettem...azután elolvastam a Mai borotválkozásom rovat mai hozzászólásait...és már mindent értek, és egyetértek KunEmberrel!  :sör:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Gabesz

• Vendég
« Válasz #2105 Dátum: 2011. November 08. - 20:30:08 »
Van amiben teljesen egyetértek, van amiben nem...
Az S8-as Audi vagy mi, azért felzavarta az agyvizemet...

A feles energiákat lehetne másra is pazarolni, pl az született meg a fejemben,
hogy egy borotválkozós pdf-et a közösségünknek létre lehetne hozni, ami közkincs
jogállású lenne. Természetesen a borotválkozásról szólna, az összegyűjtött, és kikristályosodott
ökölszabályok alsó hangon olyan 20 oldalon elférne...

Összelökni LaTeXben vagy Scribussal bármiben már csak részletkérdés...

Szóval én csak annyit akartam vakerálni srácok, hogy az offoljunk mint az állat, akkor működik,
ha értelmes dolgokat is olvas az ember. De 20 centi idézés ötven szmájlival, és 20 Audival nem olyan
frankó szerintem.

Uff ööö akarom mondani Off: szóltam vala! BÉKE VAN!!!

FBP

• Vendég
« Válasz #2106 Dátum: 2011. November 08. - 20:47:13 »
Azért azt ne feledd, hogy nincs új a Nap alatt minden nap. Ha nem viccelődünk, nem offolunk, akkor kb. napi 2 db bejegyzése lesz, amiből 1 db Fonti állandó rovata (ami monnyuk felér másik 20 hozzászólással :benyalósszmájli:  :fetreng:)
De próbáljuk ki! Srácok, ezek után csak tényszerű, szigorúan szakmai hozzászólások jöhetnek!

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2107 Dátum: 2011. November 08. - 20:50:29 »
Mai borotválkozásom:

- Előtte:
- Szappan:
- Pamacs:
- Borotva:
- Penge:
- Utána:

Eredmény:  :borosta:

:fetreng:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

FBP

• Vendég
« Válasz #2108 Dátum: 2011. November 08. - 20:51:11 »
Látod Gabesz! Nem megy ez nekünk  :fetreng:

FBP

• Vendég
« Válasz #2109 Dátum: 2011. November 08. - 21:21:03 »
Erdeklodokent, uj tagkent beromi melos vegeigolvasni a szetoffolt topikokat.
Pedig itt egész jól rendszerezve vannak a dolgok. Van egy csomó olyan fórum, ahol csak számok jelzik, hogy ki, mire válaszolt és folyamatosan mennek a beírások.
Továbbá, ahogy elnézem a külföldi fórumokat, főleg az etalonnak tartott SRP-t és B&B-et...hát az sem egy szakmai gyönyör...ott sokszor még poénok sincsenek, csak egyszerűen  ..os, semmirevaló. És persze vannak értékes írások is, ahogy itt is. Valójában hiába olvasgatom ezeket a külföldieket, többet nem tudok meg, mint pl. innen. Hogy miért, arra példa, hogy ezeken egy-egy terméket egy rakat ember értékel, az értékelők fele azt írja pl. egy aftershave-ről, hogy a legjobban hidratáló cucc, amit eddig látott, a másik fele meg azt, hogy egyáltalán nem hidratál...na az ilyenekkel nagyon előrébb vagyunk (lennénk, ha itt így lenne)... :evil:

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #2110 Dátum: 2011. November 08. - 21:23:27 »
Azért azt ne feledd, hogy nincs új a Nap alatt minden nap. Ha nem viccelődünk, nem offolunk, akkor kb. napi 2 db bejegyzése lesz, amiből 1 db Fonti állandó rovata (ami monnyuk felér másik 20 hozzászólással :benyalósszmájli:  :fetreng:)
De próbáljuk ki! Srácok, ezek után csak tényszerű, szigorúan szakmai hozzászólások jöhetnek!

S persze afelől se legyenek kétségeink, hogy kiket érintene ez a legérzékenyebben...   :fetreng:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2111 Dátum: 2011. November 09. - 02:13:53 »

S persze afelől se legyenek kétségeink, hogy kiket érintene ez a legérzékenyebben...   :fetreng:

Szerintem nem találjuk ki ???   :fetreng: :fetreng: :fetreng:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2112 Dátum: 2011. November 09. - 10:49:59 »
Megjött KisTransit legújabb kése:

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #2113 Dátum: 2011. November 09. - 10:58:33 »
Huuu, de klassz!  :borz2: Ha a kis fonti meglátja, biztos le akarja cserélni az NDK-s "kését".
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #2114 Dátum: 2011. November 09. - 11:01:44 »
Sici:

Na ez már tényleg ...

Honnan lőtted? Ebay?
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici