Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1453853 alkalommal)

Nem elérhető vidak

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #2130 Dátum: 2011. November 10. - 00:18:49 »

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #2131 Dátum: 2011. November 10. - 07:06:59 »
Előtérben az egészség, és a borotválkozás..
Na, ezért nem szoktam én feszíteni a bőrömet...

http://drinfo.hu/betegsegek/betegseg-abc/bor-kotoszovet/8710-a-leggyakoribb-borbetegsegek-fotokkal

Nálam a benőtt szőrszálak mennyisége egyenes arányban csökkent a borotválkozás-evolúcióm előrehaladtával... (Sokpengés reluxák->DE->kés)
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető Bubba

• Törzstag
« Válasz #2132 Dátum: 2011. November 12. - 10:55:03 »

Tegnap megérkezett a DVH csomagom Szódás úrtól.
Sikeresen faragtam az árából  :)
Korrekt, alkuképes eladó  :sör:

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #2133 Dátum: 2011. November 12. - 12:15:31 »
Akasztották a hóhért? :)
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető Bubba

• Törzstag
« Válasz #2134 Dátum: 2011. November 12. - 17:08:07 »

Igeeeen  ;D

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2135 Dátum: 2011. November 12. - 18:08:12 »
Akkor ez Tranyonak valami ingyen cumo volt.  :evil:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #2136 Dátum: 2011. November 12. - 18:09:12 »
 :fetreng:

Nem elérhető messerfarkas

• Törzstag
« Válasz #2137 Dátum: 2011. November 12. - 23:56:12 »
Gabesszal meg mi történt? ??? Csak nem törölte magát?

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #2138 Dátum: 2011. November 16. - 05:50:33 »
Órabolond lévén
Ezek szerint egy Vacheron Constantin, esetleg egy Patek Philippe tulajdonosa vagy?!  :D
Ha igen...haragszom rád!  ;D

Egyébként üdv itt a klubban!  :sör:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

FBP

• Vendég
« Válasz #2139 Dátum: 2011. November 16. - 09:26:58 »
Igen, az lehet a bibi, hogy fbp tálságosan is a lóval azonosítja a V-L-ot. További autós hasonlat: attól, hogy a Mazda a Wankel-motor apostola, egyáltalán nem minden Mazda Wankel-motoros. (Mondjuk sajnos ez a jövőre már nem érvényes, mert ők is abbahagyják.)
Villanymotorra váltanak?  :fetreng:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2140 Dátum: 2011. November 16. - 10:04:26 »
off leszek, de az RX8, leszámítva a fogyasztását nagyon ott van. Én a hangjától érzékenyültem el, meg hogy simán leforog 10e ig. A baj az, hogy a Wankel motor kora lejárt.... Villany lesz a tuti alternatíva, vagy újra a ló meg a szekér.  :borz2:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2141 Dátum: 2011. November 16. - 11:07:50 »
a Mazda a Wankel-motor apostola, egyáltalán nem minden Mazda Wankel-motoros. (Mondjuk sajnos ez a jövőre már nem érvényes, mert ők is abbahagyják.)
Anyósom Mazdája Wankel-motoros... ugyanolyan erős, mint egy hasonló méretű Ottó-motoros mai autó (talán még egy kicsit gyengébb is) és úgy zabálja az olajat, mit egy Trabant. Pedig nem pörgeti, húzatja a tulaj. A szervizben azt mondták, semmi baj vele, normális. Apósom Toyotájában egy kis olajfogyasztás miatt már motorcserét csináltak. (Persze, ha lenne egy jó autóm, lehet, hogy nem engedném kicseréltetni a motort.) Igaz, hogy csak ezt az egy példányt ismerem, de ez alapján nem vennék Mazdát (persze mást sem).
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2142 Dátum: 2011. November 16. - 12:48:07 »
GBotond- az előbb írtakon pontosítok kicsit. A Wankel motornak pont az a lényege, hogy kisebb cm3 mellett és nagyobb fordulatszám mellett, nagyobb erőt tudnak kicsiholni belőlük, mint egy hasonló térfogatú főtengelyes szívómotoron. A technikai gond pedig pont ez, hogy tömítettségi problémák megoldatlansága miatt, hol itt fúj el, hol ott folyik el az olaj, meg az üzemanyag. Ha jól emlékszem, hogy rövid intervallumok mellett (talán 30-50e km-enként) ki kell bennük cserélni egy halom tömítést, meg alkatrészt. Azonban egyszer ülj be egy tesztvezetésre egy Mazda RX7 vagy RX8-ba. Megható az élmény, már aki tudja értékelni a hangokat, menetteljesítményt és élményt.   

A Pamacsoknak csak a lóerőhöz van némi köze, szóval bocs az OFF-ért :-)

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #2143 Dátum: 2011. November 16. - 12:58:34 »

Már egy hónapja- szinte naponta, a munkahelyem körül razziázik a NAV.  Az elején nem zavart, de már kétszer állítotak meg, hogy van-e nálam
jövedéki termék, miközben csak kiugrottam grill csirkéért a sarokra. Most már tele van velük a ........szom.

így ezen  ma jót derültem:

Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta
mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát.
 - Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja
megmondani nekem, hogy mit csináljak. - Rendben van, maga tudja. A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve
 sprintel visszafelé, mögötte a hatalmas tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg
 azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki: - AZ IGAZOLVÁNYT ! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT !!!

azáramláskedvelő
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #2144 Dátum: 2011. November 16. - 13:02:17 »
...és értékelni az ötlet zsenialitását! Meg persze azt, hogy egyáltalán meg tudták valósítani, ráadásul ilyen teljesítménnyel és fordulatszámmal!
Mert szimmeringet csinálni nem nagy kunszt, de egyenes felületet tömíteni annál inkább. Nézzetek csak meg egy átlagos küszöböt : )

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici