Jónak magyarázod, mi a punk! Pedig, ha ismernél úgy 25 éve, most nem magyaráznál itt nekem az ilyeneket
Fiatal vagy te ahhoz...
Amúgy meg akik a punk korszak sűrűjében állták a sarat, azok ma olyan korban vannak, hogy a lassan ingyé' utaznak a BKV-n Monnyuk nem Magyarországon.
Már ugye, ha volt szerencséjük a sűrűje után életben is maradni...
Idézetet írta: edrose - 2011. November 29. - 21:51:03Már ugye, ha volt szerencséjük a sűrűje után életben is maradni... Ahogy már említettem: Nem csak az számít(ott) punk-nak (legalábbis az én szememben pont nem), aki tolta a sziput, meg az egyéb cuccokat.
Érdekes volt a témát megkapargatni... mik derülnek ki!?
De a nyugatiak azért keményebbek voltak, minden tekintetben.
Nekem csak 1 cm-es lépcső volt a hajamban...
Idézetet írta: Penge - 2011. November 29. - 22:20:11Érdekes volt a témát megkapargatni... mik derülnek ki!? Ja-ja. Össze lehetne hozni egy borotvafórumos punk bandát (anno én a gitárt nyúztam valami punkzenekar-félében). Penge, te hozhatnád a midi alapot a basszgitár és ének dolgokat meg majd megbeszéljük, elosztjuk. Hangszer- és énektudás semmi előnyt nem jelent Szövegeinkben jól beszólunk majd az SRP-nek és a B&B-nek
Én kiválóan pogózom. Ezen kívül szájharmonikázom és furulyázom, de egyik sem kifejezetten punkzene-kompatibilis hangszer.