Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1457392 alkalommal)

Nem elérhető Gabesz

• Tag
Re:Kávézó
« Válasz #2325 Dátum: 2011. December 02. - 13:16:38 »
Lovag, sárkány, elrabolt királylány, avagy a metál fajtái.

HEAVY METÁL: A lovag bedübörög Harley Davidsonján, levágja a sárkányt, bedob egy sört, magáévá teszi a királylányt.
GRIND METÁL: A lovag megjelenik, teljesen érhetetlenül sikoltozik kb. 2 percig, majd távozik.
POWER METÁL: A lovag hófehér unikornisa nyergében érkezik, kikerüli a sárkányt, megmenti a királylányt, majd az elvarázsolt erdő közepén szerelmeskedek.
TRASH METÁL: A lovag megjelenik, legyőzi a sárkányt, megmenti a királylányt, és ez utóbbit magáévá teszi... gyorsan, és önzőn.
FOLK METÁL: A lovag néhány haverjával érkezik, akik hegedűn, sípon, dobon, lanton, és egyéb furcsa hangszereken játszanak. A sárkány a rengeteg tánc közben elszenderedik, a lovag a királylány nélkül távozik.
VIKING METÁL: A lovag sárkányfejes hajón érkezik, hatalmas csatabárdjával megöli a sárkányt, megfőzi, majd megeszi, halálra erőszakolja a királylányt, felprédálja a kastélyt, majd porig égeti, mielőtt elmenne.
DEATH METÁL: A lovag eljön, megöli a sárkányt, magáévá teszi a királylányt, őt is megöli, majd távozik.
BLACK METÁL: A lovag éjfélkor érkezik, levágja a sárkányt, a tetemet karóba húzza a kastély előtt, análisan magáévá teszi a királylányt, iszik a véréből, majd szertartásosan megöli. A meggyalázott királylányt a kastély előtt karóba húzza.
GORE METÁL: A lovag eljön, levágja sárkányt, a beleit kiteregeti a kastély előtti mezőn, magáévá teszi a királylányt, megfojtja, magáévá teszi a holttestet, fölvágja a hasát és megeszi a belsőségeit, harmadjára is magáévá teszi, a holttestet felgyújtja, majd végezetül negyedjére is magáévá teszi.
DOOM METÁL: A lovag megérkezik, meglátja a sárkányt, rájön, hogy sosem tudná legyőzni, depressziós lesz, és öngyilkosságot követ el. A sárkány felfalja őt és a királylányt is.
PROGRESSZíV METÁL: A lovag gitárral érkezik, 26 percig szólózik a kastély előtt, a sárkány öngyilkos lesz az unalomtól. A lovag felmegy a királylány hálószobájába, jabb gitárszólót ad elő, amibe a konzervatóriumban végzősként tanult összes technikáját beleszövi. A királylány megszökik,és a HEAVY METÁL lovag keresésére indul.
GLAM METÁL: Az érkező lovagot meglátva a sárkány röhögőgörcsöt kap, és beengedi a kastélyba. Az bemegy, ellopja a királylány sminkkészletét, és megpróbálja gyönyörű rózsaszínre festeni a kastélyt.
INDUSTRIAL METÁL: A lovag zsíros, fekete bőrkabátban érezik, obszcén kézmozdulatokat tesz a sárkány felé, mire a mesebeli kidobóemberek kikísérik a meseerdőből.
KERESZTÉNY METÁL: A lovag a templomból hazafele jövet néz be, és egy balladát énekel a sárkánynak arról, hogy Jézus szereti, és felé kellene fordulnia. A sárkány azonnal megtér, és amikor a hercegnő "köszönetet akar mondani" a lovagnak, az így válaszol: "Sajnálom, nem hiszek a házasság előtti szexben."
SYMPHONIC METAL: A lovag két szimfonikus zenekarral (bár egyesek szerint csak egy szintivel) és a Nightwishsel érkezik. A lovag neki áll zenélni, majd 1,5 óra után a sárkány unalmában magáévá teszi a királylányt, a lovag pedig Tarját...
GOTHIC METAL: A lovag hosszú, fekete lebernyegben, fehérre meszelt arccal (a la Eric Clayton) érkezik. A vár köré von egy nagy, fekete sötétítőfüggönyt, majd sejtelmes gyertyafényeket gyújt és síron túli, hátborzongató hangokat csal elő a gitárjából, amelytől a sárkány és a királylány is szívinfarktust kapnak. A lovag mindkettejüket végső nyugalomra helyezi a vár titkos kazamatáiban lévő kriptában, és továbbmegy a következő vár felé...
KERESZTÉNY METÁL 2: A lovag a templomból hazafele jövet néz be, és egy balladát énekel a sárkánynak arról, hogy Jézus szereti, és felé kellene fordulnia. A sárkány azonnal megtér, és amikor a hercegnő "köszönetet akar mondani" a lovagnak, az így válaszol: "Sajnálom, nem hiszek a házasság előtti szexben."
NU METÁL: A lovag rollerral érkezik, trapézszárú nadrágban. Megáll a sárkány előtt, előveszi halálosztó CD-jét és szkreccsel. A sárkány ordítva menekül, de a lovag nem hagyja, elkezd mellé rappelni. Ezt már a királylány se bírja tovább, és együtt futnak a sárkánnyal.
LOVE METÁL: A lovag feszes bőrnadrágban és félig kigombolt ingben érkezik. fél órán át énekli,hogy mennyire szereti a királylányt, végül a sárkány meghatódik és beengedi a lovagot. Később a lovagnak és a királylánynak gyerekük születik és a sárkányt választják keresztapjának.
HARDCORE: A lovag a haverjaival mosh-ol, mikor meghallja a királylány sikoltozását. A segítségére siet. Leüvölti a sárkány fejét, majd kiszabadítja a királylányt. Mikor a hercegnő "megköszönné" a lovag közli vele, hogy X-es és már van szerelme, majd fejbe rúgja a királylányt, hogy ekkora [moderálva].
AVANTGARDE METAL: A lovag megérkezik kilenckerekű neutrontöltésű vaslovával, értelmetlen hangokat ad ki magából, majd skizofrén állapotban azt hiszi, hogy ő maga a sárkány, és megöli magát, majd miután eggyé vált a természettel, absztrakt formákban egyesül a királylánnyal és bár ez már nem metál...
EMO: A lovag tépett hajjal, kisminkelve érkezik. A sárkány egy pillanatra azt hiszi, hogy ő is egy királylány, majd rájön, hogy csak csoki[moderálva]. A herceg közli vele, hogy biszex és mivel látja, hogy ennyire ellenszenvesek vele, énekel egy érzelmes balladát, majd felvágja az ereit. A sárkány nevet egy jót és megerőszakolja a hoppon maradt hercegnőt.

FBP

• Vendég
« Válasz #2326 Dátum: 2011. December 02. - 14:24:31 »
 :sör:yeah! Igen, asszem a metálból van a legtöbb....amit én viccesnek tartok. Ahány zenekar, szinte annyi féle metál, mert mindegyik azt hiszi magáról, hogy ő, ha valamit egy picivel lassabban, vagy épp gyorsabban játszik, mint mások, az már egy új stílus... :crazy:
Nomeg, attól, hogy egy metálzenébe beraknak pl. egy népzenei hangszert, attól még semmi folk nincs a dologban (olyan nincs, hogy folkmetál)...a népzene valami egészen másról szól(t).

PaT

• Vendég
« Válasz #2327 Dátum: 2011. December 02. - 21:55:51 »
Az enekest nem, de gitaros, Lalatka Lajos, egy-ket evfolyammal jart felettem a kozepsuliban.

Én is a suliból ismerem az énekest (?), később ő dobálta meg tojással Steve Ballmert, onnan híresebb lett :)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2328 Dátum: 2011. December 02. - 23:18:06 »
ő dobálta meg tojással Steve Ballmert
Nagy marha lehet ez a fazon... nincs egy normális kép róla a hálón.  ;D
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Gabesz

• Tag
« Válasz #2329 Dátum: 2011. December 03. - 14:35:27 »
Érdekesnek tartom a hazai kereskedők árképzését.

800-900 fős település, néhány igazi családi, kicsi "maszek" bolttal. Szóval egymástól 15 méterre is van kettő ilyen,
az úttest ellentétes oldalán. Egy bizonyos napon mindkettőben jártunk. Szerintem nincs is ezzel semmi gond,
kapitalizmusban mindenki azt és ott vesz meg, ahol akarja. (Bár ezt mintha az eladók nem így gondolnák, mert
szúrós tekintettel nézik meg, hogy milyen táskával megyek be az üzletbe, és miért nem ott vettem meg azokat
a dolgokat nála...) Szóval egyik helyen Barbon habzó borotvakrém 299 Ft, a másik helyen 599 Ft.
A földbe gyökerezett a lábam. Amerika van vagy mi a fene?

Gondolom az 599-es bolt tulajának az anyja azért kapál állandóan egész nyáron, napi 12 órában a kiskertjében,
ami két négyzetméter, (és a háza szomszédos a 299-es bolt tulajával) mert figyelnie kell, hogy milyen ellenséges
alakok mennek vásárolni oda.

Ezt eddig csak viccnek gondoltam.

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #2330 Dátum: 2011. December 03. - 14:59:05 »
Egy kis zenei érdekesség a későn fekvőknek/korán kelőknek:

M1 01.35:Killing Joke-bár se nem punk,se nem metál,de azért jó régi alap zenekar.
(lásd még:Sisters Of Mercy,Revolting Coks)
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2331 Dátum: 2011. December 03. - 15:18:34 »
Érdekesnek tartom a hazai kereskedők árképzését....
..és milyen hülyén érezheti magát a 299-es bolt tulaja, hogy a másik boltban is fogy a Barbon... :D
Amit leírtál abból számomra az derül ki, hogy egyik boltos sem "profi", valószínűleg megélhetési vállalkozók...(főleg ha egymásra nyitottak rá) Menniük kéne, és előbb utóbb ez is lesz a sorsuk, ha majd ne adj isten megjelenik egy "profi"... bár valószínűbb, hogy a 8-900fős település előbb fog eltűnni... 

Nem elérhető Somogyvári Tibor

• Törzstag
    • Késportál
« Válasz #2332 Dátum: 2011. December 03. - 15:48:42 »
Gillette Mach20 promó videója:  :fetreng:
http://youtu.be/CvTQmbWctsE

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2333 Dátum: 2011. December 03. - 16:04:36 »
« Utoljára szerkesztve: 2011. December 03. - 22:02:06 írta GBotond »
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

• Törzstag
    • Késportál
« Válasz #2334 Dátum: 2011. December 03. - 23:19:48 »
Mai örömöm:
Megvolt életem második borotvakéses borotválkozása is, és egyre jobban tetszik. Már az államnál is "rutinosabb" vagyok.

Másik örömöm, hogy Fontitól kölcsönkapott rozsdás, csorba, kitöredezett, hullámos élű, repedt régészeti Dovo borotvaleletet rozsdátlanítás után a DMT gyémántos élezőivel olyan szinten sikerült helyrehoznom, hogy az arcom egyik felét ezzel a pengével csináltam.  
:boldog:
Másikat edrosetól kölcsönkapott tanuló Dare Devil borotvával.

Szememben megdőlt az a korábban hangoztatott fellengzős kijelentés, miszerint az extra-extra-fine DMT gyémánt alkalmatlan borotvaélezésre. :)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #2335 Dátum: 2011. December 04. - 00:10:45 »
Mai örömöm:
Megvolt életem második borotvakéses borotválkozása is, és egyre jobban tetszik. Már az államnál is "rutinosabb" vagyok.

Másik örömöm, hogy Fontitól kölcsönkapott rozsdás, csorba, kitöredezett, hullámos élű, repedt régészeti Dovo borotvaleletet rozsdátlanítás után a DMT gyémántos élezőivel olyan szinten sikerült helyrehoznom, hogy az arcom egyik felét ezzel a pengével csináltam.  

Szememben megdőlt az a korábban hangoztatott fellengzős kijelentés, miszerint az extra-extra-fine DMT gyémánt alkalmatlan borotvaélezésre. :)

Akkor már elindultál a lejtőn lefele :)

Azt hol olvastad hogy alkalmatlan? Még a DMT Coarse is jó rá :) Az alatt én DMT-re nem tennék borotvát. Én annó szerettem nagyon az EEF kövemet, de sok kő van amit jobban szeretek, na meg amik finomabbak.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

• Törzstag
    • Késportál
« Válasz #2336 Dátum: 2011. December 04. - 00:17:41 »
Megkerestem, a Késportálon írta fehege az élezőköveimre, amikor Opinellel akartam borotválkozni.

Sanyi, örömmel tapasztalom, hogy igazad van. Amikor DMT Extra Coarse dolgozott a borotván (állapota miatt elengedhetetlen volt), akkor is csak azután léptem Coarse-ra, miután az EC-vel már borotválta a szőrt a csuklómon. Tetszett, hogy a borotvát mennyi könnyebb élezni, mint a kést, mert nem kell a szögtartással foglalkozni, és a nagyon vékony élen gyorsan és jól dolgozik a kő.

Szeretek borotvát élezni!  :boldog:

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #2337 Dátum: 2011. December 04. - 00:25:00 »
Annó én is késekkel indítottam, de borotvákat valahogy kellemesebb élmény élezni, kevesebb koncentráció, több meditáció :)

Ui: még ha tudnék is írni ilyenkor még  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2011. December 04. - 00:47:32 írta jenessanyi »
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

• Törzstag
    • Késportál
« Válasz #2338 Dátum: 2011. December 04. - 00:30:00 »
Igen!  ;D

:sör:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2339 Dátum: 2011. December 04. - 10:51:07 »
Mai örömöm:

EF, EEF, Sarga Belga sorral egyszer mar en is kivalo eredmeny ertem el. Mas kerdes, hogy jelenleg egy Gold Dollar szopat ugyanezen a soron. De velem nem konnyi kibabralni. Elobb utobb megadja magad.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici