Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1465070 alkalommal)

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #2985 Dátum: 2012. Január 29. - 00:13:58 »
Viszek én is egy flaskával itthonról, mehetek?
Nélküled el sem indulnék. :crazy: Komolyan. Már csak egy tetszetős kés, és persze az ára hiányzik.
Egy esetleges mezőtúri kirándulásotokkor lejönnél idáig, innen meg mennénk az enyémmel.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #2986 Dátum: 2012. Január 29. - 17:17:02 »
Én láttam ZOZO gyűjteményét - tetszetős kést biztosan fogsz találni    :borotva:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2987 Dátum: 2012. Január 29. - 19:15:21 »
Márhogy föl:

http://g.co/maps/2nmf2

Nélküled el sem indulnék. :crazy: Komolyan. Már csak egy tetszetős kés, és persze az ára hiányzik.
Egy esetleges mezőtúri kirándulásotokkor lejönnél idáig, innen meg mennénk az enyémmel.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2988 Dátum: 2012. Január 29. - 19:54:51 »
Márhogy föl:

http://g.co/maps/2nmf2

Ez már több mint egy fél éve nem érvényes  ;)

Spóroltam nektek néhány km-t.

Tavasz óta visszaköltöztem nagyváradra

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #2989 Dátum: 2012. Január 29. - 20:03:08 »
30 vendégtől be szokott lassulni a vas?

Mert már vagy negyed órája küzdök azért, hogy néhány percig működjön. Mindegy, hogy milyen böngészővel próbálom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #2990 Dátum: 2012. Január 29. - 20:11:37 »
30 vendégtől be szokott lassulni a vas?

Mert már vagy negyed órája küzdök azért, hogy néhány percig működjön. Mindegy, hogy milyen böngészővel próbálom.
+1  :(
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #2991 Dátum: 2012. Január 29. - 20:12:07 »
Nem ez se nem a vendégek se nem a tagok hibája. ...a szerver vacakol.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2992 Dátum: 2012. Január 29. - 20:16:52 »
Akkor nem én készülékemben van a hiba

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2993 Dátum: 2012. Január 30. - 10:28:46 »
Fogyiklub (hogy ne a SOTD legyen teljesen szetoffolva):

Nekem a kardio edzes jott be. Volt egy idoszakom, amikor durvan nyomtam a spinninget. Nem igazan fogyltam, de atstrukturalodott az izomzat, es durva kapacitas novekedes volt.
Aztan volt a szenhidratmegvonasos dieata (na attol fogytam egy tizest 2 het alatt, tudom nem valami egeszseges, de nem is jott vissza jo par evig).
Most megint kezdem surolni a mazsat (alulrol)... evezogep es ha osszejonne akkor heti egy squash van tervben.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető edgarm

• Törzstag
« Válasz #2994 Dátum: 2012. Január 30. - 10:58:43 »
Inkább maradj a szénhidrát diéta mellett és ne hívd diétának. Ha még hozzá mozogsz is, akkor nem mész mázsa közelébe. Persze van aki nem tud lemondani a szénhidrátról és a cukorról, de akkor verseny-sportolj  ;D

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #2995 Dátum: 2012. Január 30. - 12:53:24 »
Ha már zsírt égetünk. Én is 47 vagyok. Tavaly előtt ősszel valamivel 106kg alatt voltam megint. Az évek alatt több próbálkozásom volt pl szénhidrát megvonás. Olyan szintem hogy már erőtlennek éreztem magam. Nem megoldás.
Futni fusson az aki nagyon szereti. Zsírégetésre szerintem nem hatékony.
Levittem a zsigeri zsíromat 17-ről 9-re és a testzsír százalékomat 20% alá úgy hogy az izom tömeg [kg-ban] nem csökkent. Jelenleg 82kg vagyok. Ezt tavaly ősztől tartom. Futni utálok biciklizés helyett inkább motorozok. A zsírégetés szempontjából a leghatékonyabb a súlyzózás mint mozgás. Életmód váltás nélkül nem megy.
Szénhidrát adja a kraftot ezt megvonni nem szabad. Minimális deficitet kell elérni. A gyors szénhidrátokat kell kerülni így nincs inzulinszint megugrás így nincs zabálhatnék. Egyébként a harcosok étrendje működik.
Senkit nem akartam megbántani ez a személyes véleményem.

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #2996 Dátum: 2012. Január 30. - 15:08:13 »
Az aerob mozgással valóban semmi macera. ha nem növeled a terhelést egy idő után a szervezet alkalmazkodik és egy kalap kutyagumit nem ér.

http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_07_156_kettlebell_edzes_1200_kaloriat_eget_orankent.php

Nem tudom pl ismered-e ezt a cikket. Ha nem olvasd el.
A kettlebell swing Snach TGU teljes testes gyakorlatok. Vagy akár a saját testsúlyos gyakorlatok is nagyon jók.
A swing tabatában igencsak állóképesség növelő és csak 4 perc. Én ilyenre gondoltam hatékonyságban.
Nekem sokkal nagyobb motiváció kell egy óra futáshoz mint 4 perc swinghez tabatában.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #2997 Dátum: 2012. Január 30. - 16:46:30 »
Annyit hozzátennék, hogy egy bizonyos mérték feletti testsúly többlet esetén, nem az a sarkallatos pont, hogy aerob, vagy anaerob az edzésmunka, hanem maga az izommunka, amely energiát igényel, s aminek következtében az adenozin-trifoszfát molekulák bomlanak le. Annyi különbség van, hogy anaerob edzésnél főképp szénhidrátból, aerob edzés esetén a szénhidrát tartalékok kiürülése után, a testzsírból bontja a szervezet (legalábbis legjobb tudomásom szerint). De azt hiszem ez már teljesen Sanyi szakterülete lenne...  ;D

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #2998 Dátum: 2012. Január 30. - 18:07:17 »
A kettlebell swing Snach TGU teljes testes gyakorlatok.
Ezt én személy szerint nem ismertem, de a leírás alapján intervallum-edzésnek tűnik, azaz váltakozó intenzitású fázisokból áll. De ebben az esetben szerintem az aerob és az anaerob izommunka kombinációja jön létre az eltérő intenzitások miatt, és éppen ez lehet a hatékonyság hátterében.

Nem elérhető misk66

• Új tag
  • *
« Válasz #2999 Dátum: 2012. Január 30. - 18:22:40 »
Én 198 vagyok és 45 éves.Nekem pont jó ez a 94 kg a rendszeres mozgással pedig ehetek amennyit és azt amit akarok úgyis lemegy a felesleg.Számomra meg pont a súlyzós edzés nem menne,mennyivel jobb a szabad levegőn futni,kerékpározni.Ilyenkor télen a mikor befedik az úszómedencét alig kapok levegőt a párásság és a tömény klórszag miatt.De nem vagyunk egyformák és az így szép.Mindegy csak mozogjunk ki így,ki úgy.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici