Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1466527 alkalommal)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #3390 Dátum: 2012. Április 03. - 23:57:53 »
Nem kell nyomkodni a végét, ahogy felemeled a papírról, magától adagolja a grafitot... Önhegyező.  ;D

Csúnyán le vagyok maradva (egy brosúrával, ha már retróskodunk), mert ilyenről még csak nem is hallottam!

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #3391 Dátum: 2012. Április 04. - 07:06:52 »
Jessz, olyan a verzatil név, mint a flex meg az epeda. Meg a stílfűrész.

Az epeda is márkanév  ???

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3392 Dátum: 2012. Április 04. - 07:46:17 »
Szerintem k..va sok lámpát.....  :fetreng:
Laposelemest?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #3393 Dátum: 2012. Április 04. - 09:15:59 »
Te mit rejtegetsz?    :sör:    :crazy:

Több méternyi Rádiótechnikát, kb 4000 könyvet (ebből van vagy 10 biblia), nincs olyan rádiócső, aminek ne tudnám megmondani, az összes adatát, és azt is, hogy mivel helyettesíthető, és van itthon egy Szovjet (igen, ez még Szovjet) telefonvonal titkosítóm is. A rádiók gyűjtését hamar abbahagytam, egyszerűen nem fértek volna a lakásban...
Ja, és mindezt 1,5 szobában, 43 négyzetméteren, egy 10 hónapos gyerekkel, és feleséggel.

De a kedvenc fülemet megvettem:

Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3394 Dátum: 2012. Április 04. - 09:36:11 »
Nekem rádióból ilyenem van:

...meg ez:

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #3395 Dátum: 2012. Április 04. - 12:10:39 »
Nekem ezek már nagyon modernek...

Az FRG-ben az a jó, hogy a skálavilágítás külön kikapcsolható. Van nekem is egy kézi szkennerem, de azt csak a "repsávokra" használom. A vigadónál például teljesen jól jönnek a csomagosok...
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3396 Dátum: 2012. Április 04. - 12:24:10 »
...elvesztettem a fonalat.
Kifejtenéd, mit írtál?  ::)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3397 Dátum: 2012. Április 04. - 12:35:09 »
Nekem ezek már nagyon modernek...

Áááá, legalább 15 évesek. Akkoriban még a telefonok is szépen jöttek rajta. Na, lehetett nagyon izgis dolgokat hallani éjszakánta, amikor már a feleségek aludtak.  :fetreng:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #3398 Dátum: 2012. Április 04. - 14:14:15 »
@Sictr.:

Ezt a megoldást most találtam, egy 1957-es ezermesterben... ;)
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3399 Dátum: 2012. Április 04. - 14:23:08 »
Ez kéééééész! Istenem... és az anyáscsavar kifejezés!
Huh.

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #3400 Dátum: 2012. Április 04. - 14:36:33 »
Áááá, legalább 15 évesek. Akkoriban még a telefonok is szépen jöttek rajta. Na, lehetett nagyon izgis dolgokat hallani éjszakánta, amikor már a feleségek aludtak.  :fetreng:

Öreg barátomnál több rádió volt beüzemelve: 1 a rendőrségi sávokra, 1 a Vízművek sávjára, 1 a Mentőkre. És persze folyamatosan ment a "közel körzet".

Amikor csőtörést jelentettek az Oktogonon, Ő már rutinból engedte tele a fürdőkádat, pedig a vonulókocsi még ki sem ért... :fetreng:

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #3401 Dátum: 2012. Április 04. - 21:08:06 »
Ez audio-kukkolás  :crazy: :fetreng:

Hát igen. A régi 600-as mobiltelefonok még igazi rádiótelefonok voltak.

Nem elérhető spiska

• Törzstag
« Válasz #3402 Dátum: 2012. Április 06. - 18:04:59 »
Előkerült itthon egy pár Videoton Musical Encyclopaedia hangdoboz. Valószínűleg apám próbálkozhatott még régen a rendbehozásukkal, de mára csak az üres dobozok maradtak. Ha lenne valakinek 4 db HA9/9K típusú hangszórója, érdekelne. Az állapota nem érdekes, bármit meg tudok javítani, csak legyen mit.  ;)
... talán talán, talán nem ...

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3403 Dátum: 2012. Április 06. - 18:32:29 »
...bármit meg tudok javítani, csak legyen mit.  ;)

Az én alábbi Icom IC R1-em aksijával szerinted lehet valamit csinálni vagy cserélni?

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #3404 Dátum: 2012. Április 06. - 19:17:07 »
Húú Én is szeretnék kérdezni, hátha tud valaki segíteni.
Az egyik SSD-nk meghalt. Ráadásul úgy, hogy az adatokat lehet listázni majdnem másodpercre pontosan 1 percig. Utána kiakad és soft resettel sem lehet életet lehelni a gépbe. Hard resettel viszont újra indul az 1 perc... A cucc egy pár hónapos, magyarul garanciális, de a bandához akitől vettem még véletlenül sem szeretném visszavinni... (Az SSD-n van egy két szenzitiv adat) A Kürtnél pedig gondolom fél milláért visszanyerném az adatokat, de annyira meg nem fontos. Ha van valakinek ötlete, hogy mit lehet egy SSD-vel ebben az állapotában kezdeni, írjon nekem legyen oly kedves ( pl. ha lehet flashelni vagy pl. a hibás memória terület (ha az lenne a baja), hogyan lehet 1 perc alatt kiiktatni.) A márkát amit most lehordok OCZ és nem egy olcsó mulatság volt.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici