Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1466521 alkalommal)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #3405 Dátum: 2012. Április 06. - 19:38:44 »
Esetleg próbáld meg lefagyasztani valami légmentes csomagolásban, hátha nyersz még 5 percet...

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #3406 Dátum: 2012. Április 06. - 20:06:26 »

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #3407 Dátum: 2012. Április 06. - 20:08:07 »
Esetleg próbáld meg lefagyasztani valami légmentes csomagolásban, hátha nyersz még 5 percet...

Először azt hittem viccelsz... de a légmentes csomagolás után érzem, hogy nem biztos, hogy hülyeség... Kipróbálom. Köszi!

...de ha a hőmérséklet az ami esetleg számíthat inkább melegíteném... mondjuk a mikróban?  :crazy: ;D
Sajnos érzem, hogy falhozcsapás lesz a vége, vagy a következő tábortűz végének záró tűzijátékát fogom evvel rendezni. ( katasztrófavédelemhez úgyis be kell jelenteni a tábortűzet, úgyhogy had készüljön a rohamkocsi...)  :crazy:

FBP- amiben az SSD verhetetlen, hogy iszonyú gyors átviteli sebességben meg reakcióban is. Egy jobb gépnél kb 15-17 mp után már áll a vindóz. Képzeld így, míg vinyóval ugyanennél a gépnél, ugyanazzal a konfiggal mondjuk 1 perc. Ezzel a hibával mindenesetre most csalódás... ráadásul izgulok, mert vagy 7 gépbe fejlesztettünk SSD-vel...
Flashdrive hegyek mentek már tönkre nálam, szóval ez kb. ugyanaz a kategória, megbízhatatlan adathordozó, de remélem ez most véletlen és nem valami tervezett avulás...

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #3408 Dátum: 2012. Április 06. - 20:17:00 »
http://egyeb.vatera.hu/egyeb/1_hetig_a_baratnod_leszek_facebook_on_1573501661.html

Hm...

Kunie-  ;D inkább olyat linkeljél, ahol nem csak a facebookon, hanem 1 hétig Tied a csaj...( kiváncsi lennék mi lenne a vége...)  ;D
Na most ötletet adtál a "diszpécsereknek"  :fetreng: Hazafelé menet (5-ös út) majd szólok a Mol kútnál tanyázó "diszpécsereknek", hogy nem kell a csajokat az út közepére állítani, inkább facebookozzanak, meg vaterázzanak... kényelmesebb és legalább megtanulnának számítógépet kezelni...  :fetreng:   

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3409 Dátum: 2012. Április 06. - 20:41:03 »
Egy rosszabb geppel meg fel perc alatt fullra bebootol az Ubuntu es mar wifin olvasod a borotvaforumot.  :crazy:

A viccet felreteve tenyleg eleg csunya, hogy egy par honapos OCZ igy megadja magat.

Nem tudok ékezettel írni, nem megy... most akkor töröljem magam a forumról?!
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3410 Dátum: 2012. Április 06. - 20:51:12 »
Egy rosszabb geppel meg fel perc alatt fullra bebootol az Ubuntu es mar wifin olvasod a borotvaforumot.  :crazy:

A viccet felreteve tenyleg eleg csunya, hogy egy par honapos OCZ igy megadja magat.

Nem tudok ékezettel írni, nem megy... most akkor töröljem magam a forumról?!

Megdolgoztatja az agyat, ha ilyen "hibás" szöveget, helyesen olvasol, ez olyan "tozostothzoltanos", maradhat, sőt... :sör:

Ja és most nem bókoltam :crazy: :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető Gabesz

• Tag
« Válasz #3411 Dátum: 2012. Április 06. - 21:00:29 »
Egy férfi vendég a borbélynál éppen szédíti az egyik manikűrös hölgyet:
- Szépségem, nem jönnél el velem moziba? Aztán vacsi és pia, a többit meg kitaláljuk...
- Sajnos férjnél vagyok - mondja szemlesütve a fiatalasszony.
- Hát hazudj neki kedvesem, mondd azt, hogy egy barátnőddel mész!
- Óóó, ezt te is megmondhatod neki, mert éppen téged borotvál!

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #3412 Dátum: 2012. Április 06. - 21:20:15 »
Az én alábbi Icom IC R1-em aksijával szerinted lehet valamit csinálni vagy cserélni?

Ha megmutatod a "tudodmidet", megmondom a megfejtést! :fetreng: :boldog:

Érteeeed... ;)
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3413 Dátum: 2012. Április 06. - 21:24:50 »
Jó.  :crazy:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3414 Dátum: 2012. Április 06. - 23:13:04 »
Flashdrive hegyek mentek már tönkre nálam, szóval ez kb. ugyanaz a kategória, megbízhatatlan adathordozó, de remélem ez most véletlen és nem valami tervezett avulás...
Az utóbbi egy évben kb. 5 pendrájvot vittem vissza garanciális cserére.
Már utáltam oda járni, mentésből visszatölteni... azt mondják az állandó munka tönkreteszi, vettem egy HDD-t.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3415 Dátum: 2012. Április 07. - 00:47:20 »
Ez persze hülyeség! Ez egy új technika sok újítással, és sok marhaság terjed róla, de hogy az állandó munka tönkretenné, nemár! Eleinte valóban voltak gondok az élettartammal, egy-két éve vált annyira megbízhatóvá, hogy már tényleg használható. Az OCZ például jó cuccokat gyárt, de voltak szériái magas, 1-2%-os selejtaránnyal (ez persze nem az SSD-t, mint technikát jellemzi). Pusztán hibás termékek alapján nem érdemes általánosítani, pláne nem végleg leírni egy technológiát.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #3416 Dátum: 2012. Április 07. - 02:22:21 »
Ez persze hülyeség! Ez egy új technika sok újítással, és sok marhaság terjed róla, de hogy az állandó munka tönkretenné, nemár! Eleinte valóban voltak gondok az élettartammal, egy-két éve vált annyira megbízhatóvá, hogy már tényleg használható. Az OCZ például jó cuccokat gyárt, de voltak szériái magas, 1-2%-os selejtaránnyal (ez persze nem az SSD-t, mint technikát jellemzi). Pusztán hibás termékek alapján nem érdemes általánosítani, pláne nem végleg leírni egy technológiát.

Nem tudom, hogy van e köze az állandó munkához. 7db majdnem egyforma OCZ SSD-t vettünk, igaz nem ugyanabból a szériából és nem ugyanabból a nagykerből. Amelyik megadta magát az pont egy olyan gépben volt, amin nem dolgoztak sokat... (Szóval az állandó munka ténye itt nem áll fenn) Munkanap reggel bekapcsol a gép majd du ki. Ellentétben mondjuk az én gépemmel, ami fut éjjel nappal és ha éppen nem használom, automatikusan átadom a procikapacitásomat a világvégét prognosztizáló projekteknek (BOINC). Szóval nálam tényleg folyamatosan villog a piros led, a proci magja 50 fok alá sosem hűl, a rendszer környezet stabilan 30-32 fok a házban. Ebben a gépben még rendesen szuperál a szintén hasonló SSD.
Hm. Lehet pont a hőmérséklet ingadozás csinálta ki... Mindenesetre jó volna, ha lenne másnak is tapasztalata (és egyben infója) hasonló ügyben. Neten nem találtam semmit, olyan, mintha én lennék az egyedüli peches  ;D

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3417 Dátum: 2012. Április 07. - 06:54:34 »
Hahó emberek, kéne menni aludni! Én pendrájvokról beszéltem!
Ezt írta róluk egy szaki a rendszergazda levlistán:

"Amitől tönkre szoktak menni:
-sztatikus feltöltődés a bedugás pillanatában.
-kontakthibás lesz az USB csatlakozó sok használattól, vagy valamelyik alkatrész a melegedéstől.(több olyan pendrájvval találkoztam amelyik döglött volt, de némi feszegetéssel, nyomkodással még működésre lehetett bírni egy mentés erejéig).

Egy minőségi flash memória átlagosan 50000 írási ciklust bír ki. De egy olcsó pendrájv esetén jó ha 10000-et. Ha pl valaki minden nap reggel bedugja a pendrájvot, megnyit róla néhány dokumentumot, és úgyhagyja, akkor hamar meglesz ez az érték. A windows, meg az office egész nap piszkálja a fájlt, ezzel együtt a FAT táblát, míg az az adatterület használhatatlanná válik. Ilyen esetben a használati szokásokon kell változtatni. Nem azon megnyitni a dokumentumokat, hanem csak mentésre és hordozásra használni, közben meg kihúzni.

Ehhez még hozzájön, hogy a reklámcélból osztogatott, és bizonytalan helyen vásárolt (pl Vatera) pendrájvok, és memóriakártyák gyenge minőségűek,
vagy selejt szériából kukázottak lehetnek..."
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető spiska

• Törzstag
« Válasz #3418 Dátum: 2012. Április 07. - 09:51:52 »
Fonti: Elvileg mindenhez van aksi, hacsak nem valami speckós cucc. Látni kellene.
... talán talán, talán nem ...

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3419 Dátum: 2012. Április 07. - 10:50:09 »
Köszi spiska, majd megpróbálom megkukkantani.  :)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici