Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1461173 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Kávézó
« Válasz #3750 Dátum: 2012. Május 10. - 22:26:19 »
Végülis érthető, ha máshol is próbálkozik, szűk a hazai atomerőmű piac...  :fetreng:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3751 Dátum: 2012. Május 11. - 05:58:36 »
Peti!

Merre nez a vizesblokk az eromuben?  :fetreng:
Azt tudom, hogy mikent lehet(ett) bedumalni magam egy III.blokk latogatasra elozetes bejelentkezes nelkul, de a wc elhelyezkedesere nem emlekszem.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3752 Dátum: 2012. Május 11. - 06:49:10 »
Honnan tudod?  :crazy: :fetreng:

Azé erre a témára is van némi rálátásom.
Egyébként azon agyaltam el, hogy a hazai építészek színvonala nem azért ilyen alacsony és korlátolt, mert ők ilyenek...hanem a "piac" igényli az igénytelenséget  :crazy: :evil: ...így mindenki elégedett   :borz1:

Jómagam eltöltöttem az építőiparban több, mint 20 évet. Szerintem nem azért halt ki Magyarországon az építészet, mert ne lenne igény bármire is. Az nagyon is lenne.
Viszont ehhez két dolog hiányzik: idő és pénz. Ugye jó munkához idő kell, az idő meg pénz.

Pl az esztergomi bazilikát annó vagy 47 évig építették. Ha ezt a melót ma vállalná valaki, akkor jó esetben kapna rá tán 2 évet, aztán kötbéreznék. Ennyi időbe nem fér bele a kézművesmunka, csak a táblás gipszkarton meg a betonpumpa.
Érdekes egyébként, hogy az említett templom is azért "csak" akkora amekkora, mert elfogyott a lóvé. Az eredeti tervek grandiózusabbak voltak. Kb vatikáni szintet álmodtak meg.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3753 Dátum: 2012. Május 11. - 07:54:35 »
Egy fórumos erőmű látogatás? He? Természetesen halászlével összekötve.

Ha a halas dolog nem kötelező, akkor benne vagyok...
God shave the queen

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #3754 Dátum: 2012. Május 11. - 08:26:41 »
Ha a halas dolog nem kötelező, akkor benne vagyok...

A halászlé is jöhet, csak tészta ne legyen benne.  :borz2:
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3755 Dátum: 2012. Május 11. - 09:21:07 »
Arrafele tesztaval csinaljak. Eleg jofele modon!
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #3756 Dátum: 2012. Május 11. - 09:28:30 »
Arrafele tesztaval csinaljak. Eleg jofele modon!

tudom, de nekem a szegedi style a kedvencem. főleg, ha harcsából+belsőségből készül.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #3757 Dátum: 2012. Május 11. - 09:44:32 »
Erőmű is, hallé is, tészta is! És én nyertem: a fürdőnk ablaka a lichthofra nyílik, van vagy 150*100 cm-es...
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3758 Dátum: 2012. Május 11. - 10:10:04 »
Nálunk a lakás közepén van. Ablak nincs. Azt nem tudom, hogy győri vagy szovjet panel-e.

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #3759 Dátum: 2012. Május 11. - 10:48:09 »
Egy fórumos erőmű látogatás? He? Természetesen halászlével összekötve.

+1

Jelentkezek! Mikor mennénk ?

reofil

u.i.: aki jön, hozzon egy pamacsot magával, hogy ne legyen off a topik......  :crazy:

"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3760 Dátum: 2012. Május 11. - 12:37:32 »
+1

Jelentkezek! Mikor mennénk ?

reofil

u.i.: aki jön, hozzon egy pamacsot magával, hogy ne legyen off a topik......  :crazy:

Családot is lehet hozni, vagy ez férfimulatság? (Ja, reaktor is van benne, akkor mégsem családos....)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3761 Dátum: 2012. Május 11. - 12:38:54 »
Erőmű is, hallé is, tészta is! És én nyertem: a fürdőnk ablaka a lichthofra nyílik, van vagy 150*100 cm-es...

Én nyertem, mert bár hasonlóak a körülmények, de a szomszéd házat elvitte a háború, ezért rengeteg növényre látunk!

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #3762 Dátum: 2012. Május 11. - 13:01:05 »
Javasolhattok időpontokat! Nekem kb. mindegy, de néhány tényezővel számolni kell: legfőképp azzal, hogy ha be akarunk menni, akkor annak hétköznapra kell esnie.
Továbbá úgy gondoljátok meg, hogy itt előre le kell egyeztetni mindenféle adatot (utána néznek mindenkinek, hogy milyen priusza van  :evil:), továbbá lemondani gáz. Ebben az esetben nem járhatunk úgy, mint a szegedi talival.

Természetesen tészta nélkül is van halászlé, de errefelé nem olyan sűrű a lé, mint a szegedi lé, így jól jön hozzá a tészta. Nekem is szokatlan volt, de nem rossz.

Engem így is érdekel   

További adatok privátban..

reofil

u.i.: ha már bele jöttünk a 4-es metróba tudok szervezni hasonlót.....
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3763 Dátum: 2012. Május 11. - 13:51:05 »
Most mér privátban? Így nem tudja meg senki, hogy mi van/lesz...
És persze nézzünk négyes metrót, jessz!!!

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3764 Dátum: 2012. Május 11. - 13:58:32 »
OFF: Ha lesz ebből valami, akkor kéretik neki külön topic a borotvatalik mellé, ha nem akkor gondolom, úgyis megy a kávézóba...

ON
God shave the queen

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici