Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1461324 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Kávézó
« Válasz #3720 Dátum: 2012. Május 04. - 22:57:00 »
Bocs Peti, de ezt nem tudom kihagyni:

"The Citi never sleeps... Citibank"  ;D

Ez volt a jelmondata a Cicibanknak, és amennyire én meg tudom ítélni, komolyan is gondolják. Éjjel-nappali ügyfélszolgálatuk van, telefonon és a netbankon (majdnem) mindent el tudsz intézni, pl. újabb számlát nyitni, vagy megszüntetni! Én az 5 évvel ezelőtti számlanyitás óta 1x voltam bent, amikor Salmonak rendeltük a micarta anyagokat, és az alphakinvesupplies nevű cég semmilyen kulturált pénzügy mutatványt nem fogadott el, csak a banki átutalást, és a célbank a valami alsó-Kansasi indiánrezervátum takarékszövetkezete volt, aminek nincs IBAN számlaformátuma, és nem tudtam felrögzíteni az utalást a netbankon. Másik eset: fórumozgatok, Shaptonokat rendelgetek a fényben fürdőnek így éjjel, amikor hívnak a Ciciből, hogy hoppá, megjelent egy Amerikai teljesítésű kártyás vásárlás, ilyen és olyan összeggel, kérik, hogy validáljam. Természetesen validáltam, de visszakérdeztem a srácnál, hogy honnan a búbánatból gondolta, hogy - ébren vagyok, - felveszem a telefont éjfélkor. Ők 7/24-ben vannak, és ez a feladatuk - mondta. Ha nem ért volna el, akkor újra és újra próbálkoznak, amíg nem validálom a tranzakciót. Mókásak.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3721 Dátum: 2012. Május 04. - 23:07:10 »
...akkor azért végez olyan tökéletes munkát Tibi, mert nem kell a pénzügyeivel törődni.  :P
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3722 Dátum: 2012. Május 04. - 23:17:18 »
Peti: A kolléganő nyilván nem hibázott (Bocs, de a "bank azt mondta, nem hibázott" simán értelmezhető így is  :crazy: ). Szóval ha ez pontosan így történt, és a kolléganő ennyiben hagyta, akkor buta, gondolom, nem így történt, és elrendeződött a dolog. Nyilván senki sem tökéletes, engem pl. a lakáshitel miatt szükséges másik folyószámlám kapcsán tesztelt a Sopronbank, de én nyertem! :) Indultak még (értsd: itt voltak folyószámláim, de ilyen-olyan okokból megszüntettem: Otp junior, Otp, Erste (Ne röhögjetek, nekem még oda jött a diákhitel), Raiff., K&H, Sopronbank, Unicredit (dolgozói csomag), CIB (projektet vezettem náluk, gondoltam, miért ne...)

Malac: Jaja, a Salmo Borotva Szerviz céges pénzügyeit én intézem, igyekszem a hozzám való jóságát ily módon meghálálni.  :borz1:
God shave the queen

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3723 Dátum: 2012. Május 04. - 23:33:11 »
Erstén mér kell röhögni?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3724 Dátum: 2012. Május 05. - 00:03:10 »
Ja, nincs direkt oka, csak vicces ma már, hogy a diákhitel első évében még kötelező volt ott (ill. Postabank-nál) nyitni számlát.
God shave the queen

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3725 Dátum: 2012. Május 05. - 01:23:40 »
Nna, a Postabank - azon lehet röhögni!

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #3726 Dátum: 2012. Május 05. - 06:46:28 »
Penge! Én dolgozom! Nem érek rá ilyenekkel foglalkozni!  :evil:
Viccet félretéve: reggel 7-kor megyek (egy bank sincs még nyitva) este 7-kor jövök (már nincs nyitva). A környéken egy nyamvadék bank sincs. A munkahelyemen - kivéve amikor fórumozok  :crazy: - általában dolgozok, és nem azt bújom, hogy melyik bank épp milyen kondíciókkal kínálja a "termékeit". Ráadásul ahhoz, hogy a valós képről némi fogalmam legyen, a hirdetményeket és a üzletszabályzatokat kellene bújni (esetenként több100 oldal). Jó neked, hogy ilyenekre ráérsz!  :evil:

Peti! Hogy kinek mennyi ideje van és mire, azt azért nagyban saját maga dönti el... Egyébként meg nem kell személyesen lelátogatni a szervezeteket, sőt annak értelme sincs, elég, ha csak pásztázod az internetet. Egyébként szerintem én kevesebb időt töltök a pénzügyeimmel, mint amennyit időt Te itt a borotvafórumon!  ;D (Mondjuk lehet azért, mert nincs annyi pénzem, mint Neked borotvád)  :crazy: :fetreng: :sör:
A Citibank engem is ostromolt, de azon kívül, hogy ingyenes parkolást és ingyenes tárgyalótermet biztosítottak volna számomra, sosem tudtak semmi okosabbat ajánlani... Onnan ismerszik meg a jó ajánlat, hogy azért mindig Neked kell megdolgozni, azzal sosem hívnak fel!  ;)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3727 Dátum: 2012. Május 05. - 08:02:44 »
Mennyi szép hozzászólás született itt az utóbbi napban! Még nem volt időm elolvasni, de tán jobb is, hogy nem befolyásolja a most leírt véleményemet semelyik másik hozzászólás.

A bankok soha nem vállalnak semmi rizikót. Max arról lehet szó, hogy extra profit jön be, vagy valami szolidabb összeg, de mindenképpen ha X-ről indult egy ügylet, akkor a banknál X + akármennyi lesz a történet végén. Ez alaptézis náluk.
Kérdem, hol itt az üzleti kockázat???
Sehol.

A banki terminológiában persze létezik a fogalom, de csak az extra profit kockázatát rejti, nem pedig egy tényleges bukta lehetőségét.

Én még soha nem láttam olyan törvényt, szerződést, aminek eredményeként a végén ne az ügyfél lenne a f.sz rosszabbik végén.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #3728 Dátum: 2012. Május 05. - 09:42:11 »
Hiába, a történelem ismétli önmagát... :)

De, hogy ilyen gyorsan!? :fetreng:
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #3729 Dátum: 2012. Május 05. - 09:56:36 »
A PRO...DENT ( fogfájás kutató intézmény) példádra. Menj fel az oldalukra és számold ki, hogy ténylegesen mennyi az éves fizetendő kamat. Nem uzsorakamat. A THM ráta az csak egy hányados, nem 400%-800%-os uzsorakamatra dolgoznak!!! Megnéztem kb. 19%-os éves kamattal dolgoznak.
Penge bácsi, nekem 42%-os THM-et dobott ki egy közepes összegre, ami nem lenne olyan nagy baj, de emellé 92e forintért akartak embert házhoz küldeni! Ammegazért szép. És sajnos főként olyanok fognak innen pénzt felvenni, aki még nem is látott internetet...

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #3730 Dátum: 2012. Május 05. - 10:44:56 »
a f.sz rosszabbik végén.
No de atyám!  :o
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #3731 Dátum: 2012. Május 05. - 15:21:56 »
Penge bácsi, nekem 42%-os THM-et dobott ki egy közepes összegre, ami nem lenne olyan nagy baj, de emellé 92e forintért akartak embert házhoz küldeni! Ammegazért szép. És sajnos főként olyanok fognak innen pénzt felvenni, aki még nem is látott internetet...

Az összes ajánlat THM 41-43%-ig van, mondjuk a táblázatukba az éves kamat kb. 36%, a 100e Ft ember nélkül elméletieg 19% /50 hét. Az ember aki kihozza az nem a kölcsön része (ember rendelhető külön is), hanem az egy másik "kihozza" szolgáltatás, nincs benne a THM-ben. Ha bikiniben jönne 170/50 paraméterekkel hanyatfekve... bánom is én.  :fetreng:

Azért én azt megcáfolom, hogy mindig minden körülmények közt a bankok járnak jól... ( én tudok egy halom esetről, ahol az ingatlanfedezetet egyáltalán nem tudták értékesíteni, céges bedőlt hitelekkel ipari területtel ugyanez a helyzet... ez viszont azért gáz mert folyamatosan viszi a pénzt és nem tudnak mit csinálni...) Nagy átlagban viszont a kisembert könnyen kiaknázzák, ebben egyetértek. A megoldás, legyél a kisembernél egy kicsit nagyobb ember! ( Ez lenne a közepes ember) :D   

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3732 Dátum: 2012. Május 05. - 15:36:48 »
Sznék! Kb. innen indultunk mi is  ;D :sör:

;D

Nincs új a nap alatt.  :D

Ezeken már Jézus is bepörgött annó:
-?Jézus bement a templomba és kiűzte onnan, akik a templomban adtak-vettek. A pénzváltók asztalit és a galambárusok padjait felforgatta.? (Máté 21.12)

Lehet, hogy őt is levették??? :) Talán volt egy kis dénár hitele??? :)

Jézus bepörög, majd dalra fakad tenorban. :)
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=0FJ1LP4HysQ" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=0FJ1LP4HysQ</a>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3733 Dátum: 2012. Május 05. - 15:48:36 »
Látod-látod! Ezt a bankot Tranyó erősen ajánlotta, te pedig nem igazán...most akkor jó, vagy sem?

Már hogyne lenne jó! Nézd csak meg a székházukat. :)

Egyik kutya, másik eb.
Gyakorlatilag mindegyik ugyanúgy működik.

X meg Y moho sapiensek, beteszik a pénzüket, mert azt ígérik a cégnél, hogy egy év múlva valamennyivel többet kapnak vissza.
Aztán Z meg ebből a pénzből kap hitelt, amire fizet egy kis kamatot. Nem sokat, csak egy kicsivel többet, mint az X meg Y számára kifizetendő kamat. Így a banknak marad egy kis összeg működésre, fejlesztésre, vezetői tanulmányútra a Bahamákra, stb.
Ha nem érné meg nekik, akkor lehúznák a rolót, az tuti.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #3734 Dátum: 2012. Május 05. - 18:04:59 »
Látod-látod! Ezt a bankot Tranyó erősen ajánlotta, te pedig nem igazán...most akkor jó, vagy sem?

Azé mert Tranyó ajánlotta, én meg nem találtam őket semmi extrának, attól még lehet számodra jó és rossz is. Ezt Neked kell eldöntened. Van néhány millió ügyfelük világszerte, valakinek csak jó! :D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici