Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1457257 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:Kávézó
« Válasz #4230 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 08:52:12 »
Roti, ha még aktuális:

Fábián Gábor
szervíz szerelő

GÁZ-KLIMA SZERVÍZ
06-20-954-8834

Miközben szerel, folyamatosan magyarázza, hogy mit miért csinál, de legalább ért hozzá.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető 1bbenda

• Törzstag
« Válasz #4231 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 09:04:14 »
A pincér kiviszi a megrendelt sört. A vendég ránéz a korsóra, túl soknak találja a habot és megszólal:
- Főúr kérem, én nem borotválkozni, hanem inni akarok!

Ez jó!  :sör:

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #4232 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 10:25:43 »
Fontibácsi!
A körzetszám az 1-es?
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4233 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 11:04:44 »
Jaj bocs, bocs 20-as, javítottam. Köszi.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #4234 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 11:09:48 »
Gázszerelő:

309421590

A telefonomban csak gázszerelő Attilaként van. Mi vele szoktok intézni a gázos dolgokat.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #4235 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 11:48:12 »
Köszönöm szépen az ajánlatokat! Nehéz lesz választani, lehet, kihívom mindet : )

Három éve nem néztek rá a cirkóra, gondoltam inkább most intézem, mint november elején.
(Vicc helyett: amikor 5 éve vettük a lakást, aszonta a tulaj, egy kissé őrült nő, hogy vadonatúj a cirkó, tíz éves. És komolyan gondolta. Persze egy sparhelthez viszonyítva ez tényleg nem kor: )

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4236 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 12:52:41 »
...azért egy szénmonoxid jelző riasztó nem árt, ha netán még nincs, akkor is, ha átnézik, kitisztítják.
(Sajnos az első unokám és a mamája már nem él emiatt.  :borosta: )

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #4237 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 13:01:49 »
Huh.  :(
Aszittem ilyen csak a hírekben van : (

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #4238 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 13:16:33 »
Huh.  :(
Aszittem ilyen csak a hírekben van : (

És két fajta kapható. A sima elemes, és a 220-as. Na én ebből biztos, hogy a 220-ast venném, pláne ha egy 1X éves cirkóm, és egy ennyire kerek fejű kölköm lenne mint neked!!!

Nem igazán értem, hogy ezeken a dolgokon mért spórolnak az emberek. Nekem speciel van még tűzoltó készülékem is itthon... :nemtom: :nemtom:
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4239 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 13:27:23 »
...pláne ha egy 1X éves cirkóm, és egy ennyire kerek fejű kölköm lenne mint neked!!!

...meg egy gyönyörű felesége!!!

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4240 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 13:36:58 »
Lényeg, hogy valami legyen, ami riaszt.
Az unokám anyja nem engedte be a kéményseprőket ellenőrizni, a külső kéményajtó sérült volt és még az erős szél is visszanyomta a CO-t.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #4241 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 13:49:20 »
Megyek, veszek egyet!
A frászt hozzátok rám.   :o

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4242 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 13:50:47 »
Félreértesz. teljesen igazad van, én is ezt mondtam:

...azért egy szénmonoxid jelző riasztó nem árt,..., akkor is, ha átnézik, kitisztítják.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4243 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 14:05:43 »
Megyek, veszek egyet!
A frászt hozzátok rám.   :o
Nekem volt és nem tudom miért, néha (nem fűtés szezonban) éjszaka éles hangon csiripelt, ha kedve tartotta.
Kivágtam a szemétbe a kínai szart!

A kéményseprő csak lehúzás, sokszor be sem jön a kapun.
Neked kell megcsinálnod (esetleg szakemberrel) tökéletesre a rendszert.

Régen mindenki fával fűtött és mégsem halt ki az emberiség...
...nem voltak ilyen életképtelenek az emberek, mindenki értett mindenhez.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #4244 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 14:15:43 »
Nekem volt és nem tudom miért, néha (nem fűtés szezonban) éjszaka éles hangon csiripelt, ha kedve tartotta.
Kivágtam a szemétbe a kínai szart!

A kéményseprő csak lehúzás, sokszor be sem jön a kapun.
Neked kell megcsinálnod (esetleg szakemberrel) tökéletesre a rendszert.

Régen mindenki fával fűtött és mégsem halt ki az emberiség...
...nem voltak ilyen életképtelenek az emberek, mindenki értett mindenhez.

De nem is voltak csiszre cuppanó műanyag ablakok...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici