Persze, csak ha ki nem penderít engem innen Ed, ahogy azt sugallta (igen, a sugall és a fenyegetés teljesen eltérő értelmű szavak, de néha azonos tartalommal is bírhatnak )
Kedves FBP, az állításoddal más összefüggésben akár egyet is lehetne érteni, itt és most azonban egy bazinger nagy csúsztatás. Ugyanis én ezt írtam:
A Késportálon ezért jött volna pár nap ban...
Ez egy múlt idejű, feltételes módú kijelentés, amiben az van ott, hogy
máshol mi
lett volna. Ténymegállapító összehasonlítás, amelyben szó (fenyegetés, sugallat stb., ahogy akarod) nincs a te itteni kipenderítésedről, és ne is erőlködj, ennyi bőven kevés a mártíromsághoz.
De nézzük csak a dolgot egy kicsit távolabbról, egyrészt, mert most van rá egy félórám, másrészt pedig okulhasson belőle mindenki.
Amit te csináltál, az színtiszta
flood. Mindenkinek, aki nem tudná: a flood (árvíz) alatt egy fórum topikjainak indokolatlan elárasztását értjük, törénjen ez akár ugyanazzal a szöveggel, vagy akár csak a hozzászóló személyével, de fölöslegesen nagy mértékben. E cselekedet elkerülése a fórumos etikett egyik alapja, nincs olyan fórum, ahol a flame, flood, spam triumvirátus ne lenne üldözött. A floodolás ráadásul nagyfokú tiszteletlenség a fórumtársakkal szemben.
Mindehhez képest te most inkább még utóvédharcot folytatsz, tételesen bizonygatsz Gabesznak (pedig ő is csak annyit tett, amit te annyira védesz: le merte írni a saját, nem pozitív véleményét), sértődötten lemondod a borotvatalit.
Pedig elég lett volna egyetlen dolgot tenned: ma reggel elnézést kérni a fórumtársaidtól a tegnapi floodolásért.