Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1460973 alkalommal)

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
Re:Kávézó
« Válasz #4500 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 10:37:03 »
Ne fenyegess, tedd meg, hisz megteheted!

Fenyegetes? Ilyet hol latsz? Vagy ha ez szerinted fenyegetes, akkor az eletben sose kapjal masmilyen fenyegetest, eztetet kivanom teneked.   :crazy:

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #4501 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 15:56:39 »
Peti, csak TIT alapon: Ed a késportálon is általában az admin/mod csapat liberális szárnyához tartozik, nem emlékszem olyan esetre amikor Ő kezdeményezett volna kitiltást.
Azt viszont én is megerősítem, hogy az ottani moderatúra a tegnapi attrakciódat kb egy 3 napos  ban-nal honorálta volna.
Remélem nem veszed részemről is fenyegetésnek  :evil:
... a nyúlon túl?

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #4502 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 16:33:42 »
ahogy gondolod  ;D
... a nyúlon túl?

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #4503 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 17:14:07 »
Persze, csak ha ki nem penderít engem innen Ed, ahogy azt sugallta (igen, a sugall és a fenyegetés teljesen eltérő értelmű szavak, de néha azonos tartalommal is bírhatnak  ;))

Kedves FBP, az állításoddal más összefüggésben akár egyet is lehetne érteni, itt és most azonban egy bazinger nagy csúsztatás. Ugyanis én ezt írtam:

A Késportálon ezért jött volna pár nap ban...    ;D

Ez egy múlt idejű, feltételes módú kijelentés, amiben az van ott, hogy máshol mi lett volna. Ténymegállapító összehasonlítás, amelyben szó (fenyegetés, sugallat stb., ahogy akarod) nincs a te itteni kipenderítésedről, és ne is erőlködj, ennyi bőven kevés a mártíromsághoz.   :crazy:

De nézzük csak a dolgot egy kicsit távolabbról, egyrészt, mert most van rá egy félórám, másrészt pedig okulhasson belőle mindenki.

Amit te csináltál, az színtiszta flood. Mindenkinek, aki nem tudná: a flood (árvíz) alatt egy fórum topikjainak indokolatlan elárasztását értjük, törénjen ez akár ugyanazzal a szöveggel, vagy akár csak a hozzászóló személyével, de fölöslegesen nagy mértékben. E cselekedet elkerülése a fórumos etikett egyik alapja, nincs olyan fórum, ahol a flame, flood, spam triumvirátus ne lenne üldözött. A floodolás ráadásul nagyfokú tiszteletlenség a fórumtársakkal szemben.

Mindehhez képest te most inkább még utóvédharcot folytatsz, tételesen bizonygatsz Gabesznak (pedig ő is csak annyit tett, amit te annyira védesz: le merte írni a saját, nem pozitív véleményét), sértődötten lemondod a borotvatalit.

Pedig elég lett volna egyetlen dolgot tenned: ma reggel elnézést kérni a fórumtársaidtól a tegnapi floodolásért.

:sör:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #4504 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 19:14:50 »
Peti, nem pimaszkodni akarok, de attól még, hogy nem tudtad, mi az, el tudtad követni, el is követted, legfeljebb nem voltál tudatában a jogcselekmény jogcímének (de majd gprinz kijavít), továbbá a regisztrációkor elfogadott szabályzatból idézve: "Spam, flooding, advertisements, chain letters, pyramid schemes, and solicitations are also forbidden on this forum."

Ha tényleg nem jössz találkozóra, akkor fussunk össze előtte a dolgaink végett (La Toja, Homoktövis, Sd kártya), illetve szívesen vállalom, hogy elviszem a találkozóra, akinek amit (S ígérem, ezúttal garantáltan nem fog Emma - Szugló sarkon landolni).
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #4505 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 20:37:36 »
Reggel irány, a debreceni régiségvásár.  :borz1:
Jenessanyi, légyszi hagyjál majd néhány kést...  ;D ;D
 :sör: :sör:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4506 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 22:01:20 »
...aztán majd lássunk képeket a termésről!  :borz2:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

• Törzstag
« Válasz #4507 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 22:06:31 »
Először megyek, nem  tudom lesz-e termés.  :nemtom:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4508 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 22:07:40 »
A szűz kéz csak a kártyában nyerő?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

• Törzstag
« Válasz #4509 Dátum: 2012. Szeptember 08. - 22:10:43 »
Nem tudom Boti, elképzelhető.  ;)
Ha vége, megyünk a zsibogóra, ez az ottani nagy piac, ahhoz nagyobb reményt fűzök borotvakés ügyileg.

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4510 Dátum: 2012. Szeptember 09. - 11:06:42 »
FabrikaBiciklaPartizan szórakozásából bekerült, a fórumot szándékosan szétziláló hozzászólásait töröltem. Sajnos családi okok miatt nem tudtam időben leállítani az általa előidézett floodot, amiért jóérzésű fórumtársainktól elnézést kérek.

...A talira nem a többség miatt nem kívánok elmenni, hanem a fórum kisebb, ám meghatározóbb rétege miatt. Ha úgy tetszik, akkor pl. miattad.
A továbbiakban az általad tett intésekre nem kívánok reagálni...

A fenti - fórumunk tulajdonosának címzett - idézetet büszkén vállalom magamra nézve is és ezekre szintén nem várok reagálást FabrikaBiciklaPartizantól.
Annak reményében, hogy fórumtársunk belátja a fórumunk ellen elkövetett súlyos demoralizáló ténykedését, levonja a következtetést!

További kiegyensúlyozott fórumozást kívánok minden tagunknak!
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4511 Dátum: 2012. Szeptember 09. - 11:43:59 »
...Igen levontam: Tévedsz! Én (is) jóérzésű fórumtárs vagyok  :D

Én konkrétan nem erre gondoltam. ...hogy mire arra nem kell sok találékonyság!  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #4512 Dátum: 2012. Szeptember 10. - 08:51:43 »
Peti, nem pimaszkodni akarok, de attól még, hogy nem tudtad, mi az, el tudtad követni, el is követted, legfeljebb voltál tudatában a jogcselekmény jogcímének (de majd gprinz kijavít), továbbá a regisztrációkor elfogadott szabályzatból idézve: "Spam, flooding, advertisements, chain letters, pyramid schemes, and solicitations are also forbidden on this forum."

Remélem ez most már csak ismeretszélesítés. Ahogy a latin mondja: ignorantia iuris non excusat. Azaz a jog nem ismerete nem mentesít [a felelősség alól]. Magyarán hiába nem tudod, hogy a Btk. büntetni rendeli az adócsalást, de ha rajtavesztesz azon, hogy az osan parkolóban vásárolt számlákkal csökkented a céged bevételét, akkor szépen el fognak kaszálni...
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici