Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1460934 alkalommal)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #4470 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 19:43:55 »
Úristen, de jó csaj! Gondolom csak nagyon gazdagokkal megy el...  : (

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #4471 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 19:45:44 »
Úristen, de jó csaj! Gondolom csak nagyon gazdagokkal megy el...  : (
Gyanítom, még némi "plasztikai sebészet" után is a nagyon gazdagokat szereti...  :(
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #4472 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 22:05:54 »
Gyanítom, még némi "plasztikai sebészet" után is a nagyon gazdagokat szereti...  :(

Hát, ugye akinek fussa hajóra...   ;D :crazy: ;D
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4473 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 22:10:37 »
Fiatalok, jól sejtem, hogy az RO víztisztító leírásában általam pirossal megjelölt részek a gyártó vagy a forgalmazó hozzá nem értésére utalnak?

"A fordított ozmózis membrán szűrőnyílása 0,0001 mikron.
A baktérium 1000-szer, a vírus 10000-szer nagyobb ennél.
A fordított ozmózis egy félig áteresztő membránt használ, ami nemcsak a kis szemcséket távolítja el, hanem az oldott szennyező anyagok nagyon magas százalékát is - molekuláról molekulára."

Forrás: http://viztisztito-nagyker.hu/viztisztito_ozmozis_viztisztito

"K: Milyen ízű a PurePro Ro víztisztító által kezelt víz?
A PurePro RO víz íze függ a tisztítandó víz oldottanyag tartalmától. Ha az oldott ásványok és
kemikáliák 95%-ban eltávolítódnak, a RO víz íze hasonló a desztillált víz ízéhez (nincsen benne
ásvány) vagy (alacsony ásványi anyag tartalmú) palackos víz ízéhez vagy természetes (enyhe
ásvány anyag tartalmú) forrásvíz ízéhez
"

"K: Pótolni kell-e a vízből kiszűrt ásványi anyagokat?
Szervezetünkbe az ásványi anyagok főként az elfogyasztott ételekből kerülnek be. Az ásványoknak
csak nagyon kis hányada származik a megivott vízből.
"

Forrás: http://viztisztito-nagyker.hu/shop_ordered/6842/pic/gpkonyv/ozmozis_105_106.PDF

Lehet hogy hülyeség 50e + félévente kb. 25e Ft-ot kiadni azért, hogy az ember megközelítőleg deszt.vizet igyon, ami ugye nem túl egészséges?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #4474 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 22:40:55 »
Fiatalok, jól sejtem, hogy az RO víztisztító leírásában általam pirossal megjelölt részek a gyártó vagy a forgalmazó hozzá nem értésére utalnak?

"A fordított ozmózis membrán szűrőnyílása 0,0001 mikron.
A baktérium 1000-szer, a vírus 10000-szer nagyobb ennél.
A fordított ozmózis egy félig áteresztő membránt használ, ami nemcsak a kis szemcséket távolítja el, hanem az oldott szennyező anyagok nagyon magas százalékát is - molekuláról molekulára."

Forrás: http://viztisztito-nagyker.hu/viztisztito_ozmozis_viztisztito

"K: Milyen ízű a PurePro Ro víztisztító által kezelt víz?
A PurePro RO víz íze függ a tisztítandó víz oldottanyag tartalmától. Ha az oldott ásványok és
kemikáliák 95%-ban eltávolítódnak, a RO víz íze hasonló a desztillált víz ízéhez (nincsen benne
ásvány) vagy (alacsony ásványi anyag tartalmú) palackos víz ízéhez vagy természetes (enyhe
ásvány anyag tartalmú) forrásvíz ízéhez
"

"K: Pótolni kell-e a vízből kiszűrt ásványi anyagokat?
Szervezetünkbe az ásványi anyagok főként az elfogyasztott ételekből kerülnek be. Az ásványoknak
csak nagyon kis hányada származik a megivott vízből.
"

Forrás: http://viztisztito-nagyker.hu/shop_ordered/6842/pic/gpkonyv/ozmozis_105_106.PDF

Lehet hogy hülyeség 50e + félévente kb. 25e Ft-ot kiadni azért, hogy az ember megközelítőleg deszt.vizet igyon, ami ugye nem túl egészséges?

Előrebocsájtom, hogy nem vagyok vegyész (az asszony az :) ), és persze van némi vakítás ebben a szövegben, de pl. az RO készülékek nagy része épp azért rendelkezik visszasózó patronokkal, hogy ne desztvizet igyál (amitől egyébként csak hosszútávon lenne bajod, ha más folyadékot nem nagyon fogyasztanál mellette). Illetve a félévenként 25 K Huf nagyságrend sem stimmel (legalább is, ami nekünk van, annak kb. 10 K/év a költsége)
Léber Kálmán

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #4475 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 22:47:19 »
nekem az első pirosítás annyiból mindenképpen hibásnak tűnik, hogy eszerint a vírusok 10x nagyobbak a baktériumoknál, márpedig szerintem a bacik szoknak nagyobbak lenni...
... a nyúlon túl?

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #4477 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 01:32:30 »
Így igaz, az a weboldal meg a benne található infó és valószínűleg az a membrán is, kb. ennyit ér... ez a gagyi kategória... Malac figyelmes volt. Ebben a cuccban pont a vírusok ( amiből elenyésző koncentráció van egyébként is a rendesen kezelt csapvízben,) le merem fogadni, simán átjutnak... Azért ebben a wiki táblázatban sem fajtiszta minden. Pl. van olyan 160, 180 vagy 190centi magas ember, aki magát átlagembernek hiszi? Biztos van... Mert a táblázat szerint az átlagember magassága 1,7m :crazy:

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #4478 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 06:46:09 »
Az ciki, ha az ember csapvizet iszik? Meg felelőtlen szülő?

Én már annyiszor elkezdtem parázni, meg utánaolvasni, meg csakásványvízinni, aztán még jobban beparázni, majd újfent kiparázni, hogy kimmár kábé lesz@rom.

Amúgy a múltkor hallgattam egy hosszú interjút egy vizes tudóssal, azt mondta mosolyogva, hogy manapság a csapvíz a létező legbiztonságosabb élelmiszerünk, hiszen űrtechnológiás laborok figyelik huszonnégyperhuszonnégy.

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #4479 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 07:36:48 »
félreértés ne essék, én is megiszom a csapvizet, nálunk a  gyerekek miatt  van szűrő...nekik  még neem mindegy, mit isznak! meg, am, ióta ezzel itatom a caravelt, kevesebbszer kell vízkőtleníteni...
Léber Kálmán

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #4480 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 08:37:21 »
Ezt írtam én is korábban. Én szeretem a csapvizet, nem szeretem viszont (ha úgy tetszik, idiótaságnak tartom, de senkit nem szeretnék megbántani vele, ezért nem azt írtam) hogy kartonszámra hordjuk haza a VIZET! Pedig otthon is elérhető, kifejezetten jó minőségben (néhány arzénes alföldi településtől eltekintve), olcsón, a környezetet legkevésbé terhelő módon.

Engem is az győzött meg, amikor jópár munkahetet eltöltöttem a Vízművek laborrendszerének vízminta adatbázisát tartalmazó fejlesztésével...

Az ciki, ha az ember csapvizet iszik? Meg felelőtlen szülő?

Én már annyiszor elkezdtem parázni, meg utánaolvasni, meg csakásványvízinni, aztán még jobban beparázni, majd újfent kiparázni, hogy kimmár kábé lesz@rom.

Amúgy a múltkor hallgattam egy hosszú interjút egy vizes tudóssal, azt mondta mosolyogva, hogy manapság a csapvíz a létező legbiztonságosabb élelmiszerünk, hiszen űrtechnológiás laborok figyelik huszonnégyperhuszonnégy.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4481 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 08:48:39 »
...és akkor miért csinálod Peti, ha drága is, meg nehéz is, meg csak ki kéne nyitni a csapot és ugyanolyan jó ("mentes") víz jön belőle?

Ednek +1 pont.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4482 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 08:53:30 »
Viszont tudod, hogy elég rámenős is vagyok... tehát a legtöbb dologban elég gyorsan sikerül meggyőznöm a család többi tagját.
(Most nagyon gondolkozom, miben nem az én akaratom érvényesül otthon...  :D)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4483 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 08:57:39 »
Viszont nem kéne gondolkoznod mellettem, mindent megmondanék, hogy hogyan.  ;)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4484 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 10:18:38 »
 :nemtom:  ;)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici