nekem meg erről az jut az eszembe, hogy ide nem türelmet és toleranciát tanulni járok (van erre több mint elég alkalmam máshol).
Szigorúan magánvélemény: a hagyományos borotválkozás harmonizál a klasszikus polgári miliővel/hangulattal, ami mellé a polgárpukkasztás nekem nem hiányzik
Írom ezt úgy, hogy Petit kimondottan kedvelem, a közelmúlt eseményeivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni
Nagyon jól megfogalmaztad szerintem! Ezen gondolkozok 30 perce, hogy leírjam-e a véleményemet. Ha röviden össze akarnám foglalni, azt látom/láttam, hogy elindult egy fórum a maga kis közösségével, amely kimondatlan szabályok mentén is tartotta a kereteket, hiszen csak néhányan voltak. Azután regisztrált más is, én is, és egyre többen lettünk. Persze tiszteletben tartandó Peti véleménye is, de a fórum megalkotói azon tagok igényeit is próbálták tiszteletben tartani, akik esetleg, a stílus miatt nem szívesen jártak a fórumra. Az, hogy a szabályok bevezetésére meg sor kerül, az azt jelentené, hogy ha ezeket az alap dolgokat betartja valaki a fórumon, akkor nagy valószínűséggel mindenki jól jár. Keretek között lehet tartani a véleményeket, de ettől még joga van saját véleményt alkotni...
Írom ezt úgy, hogy nagyon sajnálom Petit!...