Péter nick neve mióta "Törölt felhasználó" ?
Mi a fene történt megint az alatt az egy hét alatt, amíg távol voltam?
Azért a konkrét kérdésre egy konkrét válasz is jöjjön.
FabrikaBiciklaPartizan nickneve csak azóta "Törölt felhasználó", amióta ő maga kérte, hogy minden nyomát, adatát stb. töröljük.
Innentől pedig az ügy lezárva. Nem is igen szeretnék tovább foglalkozni vele, utoljára még pár gondolat a mai terméshez.
A fiatalabbak kedvéért egyrészt azért hadd említsem meg, hogy FabrikaBiciklaPartizannál a törlősdi sem precedens nélküli, hisz ezt korábban már maga is megtette saját magával (már nem emlékszem, hogy akkor épp hogy hívták, ez is változott), már a csuda tudja, kivel történt csörte utáni, kire történő megsértődése alkalmával. Csak aztán visszajött. Sőt, talán pont ekkor győzködtem én magam, hogy ne tűnjön el, hanem jöjjön vissza.
Másrészt.
Nem kell magyarázkodni srácok, hibáztatok és azt nehéz elismerni.
Azóta is keresem, ki és hol magyarázkodott?
Ami pedig a dalai lámát illeti, türelemből itt is volt elég, tessen visszaolvasni.
rty42 pedig csudásan összefoglalta. Hogy a családomban messzebb ne menjek: van két, kiskamaszodó gyermekem és egy feleségem. Azaz nevelek én is eleget, és nevelnek engem is elegen ahhoz, hogy ide ne azért járjak, hogy a borotvás mániánk helyett egész más, a közösséget, annak hangulatát negatívan érintő, engem pedig személyemben támadó dolgokkal kelljen foglalkozni. Ráadásul utóbbiban, kedves Malac, te is épp eléggé aktív szerepet játszottál, idézgessek?
Persze most már tudom, hogy ezzel igazából csak legnagyobb tanítómként próbáltál alkalmat adni a türelmem gyakorlására.
Köszönöm, de inkább nem kérek belőle.