Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1467930 alkalommal)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #5130 Dátum: 2012. December 26. - 17:27:58 »
vaterás link megvan.
Csak egyet nem értek minden richter gyógyszerész- vegyész volt? :fetreng: összeesküvés elméletgyanús. :fetreng:
Találtam egy ilyet is.
http://www.ebay.com/itm/antique-F-AD-RICHTER-WIEN-LONDON-NEW-YORK-Medicine-BOTTLE-c-1890-/380460077353
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #5131 Dátum: 2012. December 26. - 18:24:18 »
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető Ser Renly

• Törzstag
« Válasz #5132 Dátum: 2012. December 26. - 18:29:55 »
vaterás link megvan.
Csak egyet nem értek minden richter gyógyszerész- vegyész volt? :fetreng: összeesküvés elméletgyanús. :fetreng:

De nem minden gyógyszerész Richter  ;D

Ja és ha megnézed, az ebayes cucc is ugyan abból az "alomból" van, hiszen ugyan az a horgonyos kis embléma van rajta.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #5133 Dátum: 2012. December 26. - 20:28:54 »
Sok mindenre kaptam már itt tippet...
Jó árasitott (akár használt, de hordható) Barbour kabát beszerzési tippetek nincs-E?
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #5134 Dátum: 2012. December 26. - 20:36:08 »
Háda művek??
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #5135 Dátum: 2012. December 26. - 23:13:32 »
Találtam a fiókban egy L04-es (2004es) ZIPPO gyújtót, már régóta kerestem is.(Zippo 20401)
Hibája: Van rajta egy farkas fej, viszonylag közeli kép, szinte csak a pofája van benne és nem tetszik.
A gyújtó alján lévő rész erősen kopik, felül jobb a helyzet viszont itt van egy horpadás ami elcsúnyítja az egészet.

1., Mivel tudom ezt a farkasfejes rászitálást viszonylag roncsolás mentesen eltávolítani?
Körömmel kaparva az jön le, hogy bizony minőségi szitálás ez, nem adja könnyen magát...
2., A horpadást hogy üssem ki, hogy közel gyári kinézete legyen? Faragjak bele keményebb fát?Vagy húzzam valami fém tárgyra rá? Félek a fém kalapácstól hogy nyomot hagy, jó a gumikalapács ?...

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5136 Dátum: 2012. December 27. - 17:35:49 »
Nagyon halvány a mai aktívitás a toppikokban. Beiglikómát kapott mindenki? :fetreng:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #5137 Dátum: 2012. December 27. - 17:54:05 »
Is.  :D
De jómagam pl dolgozni voltam, csak most tudtam gép elé ülni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #5138 Dátum: 2012. December 27. - 20:17:09 »
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető cbandi

• Törzstag
« Válasz #5139 Dátum: 2012. December 27. - 21:23:43 »
Találtam a fiókban egy L04-es (2004es) ZIPPO gyújtót, már régóta kerestem is.(Zippo 20401)
Hibája: Van rajta egy farkas fej, viszonylag közeli kép, szinte csak a pofája van benne és nem tetszik.
A gyújtó alján lévő rész erősen kopik, felül jobb a helyzet viszont itt van egy horpadás ami elcsúnyítja az egészet.

1., Mivel tudom ezt a farkasfejes rászitálást viszonylag roncsolás mentesen eltávolítani?
Körömmel kaparva az jön le, hogy bizony minőségi szitálás ez, nem adja könnyen magát...
2., A horpadást hogy üssem ki, hogy közel gyári kinézete legyen? Faragjak bele keményebb fát?Vagy húzzam valami fém tárgyra rá? Félek a fém kalapácstól hogy nyomot hagy, jó a gumikalapács ?...

Nemrég regelt egy kolléga aki kovács és fémrestaurátor, ő biztosan tud segíteni.

Nem elérhető cbandi

• Törzstag
« Válasz #5140 Dátum: 2012. December 27. - 21:25:48 »

Nemrég regelt egy kolléga aki kovács és fémrestaurátor, ő biztosan tud segíteni.

Mis néven mutatkozott be.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #5141 Dátum: 2012. December 29. - 20:11:45 »
Múltkor kérdeztem itt késélezés témában, jenessanyi tanácsát követve vettem egy Haidu 280-as követ, amivel azóta gyakorlok, a kések még soha nem voltak olyan élesek mint most, és nagyon tetszik maga az élezés.

Szeretnék továbblépni, főleg azért mert azt hiszem hogy finomabb kővel még élesebbek lehetnének a háztartási kések, de csak addig mennék el amíg ésszerű, emellett nem akarok sok követ felhalmozni otthon.  SiC1000 (Fepa F1000/JiS 2600) normális választás lenne?  M vagy H legyen (a H keményebb)?  Érdemes egy kerámia fenőrudat is vennem?

Nem elérhető 1bbenda

• Törzstag
« Válasz #5142 Dátum: 2012. December 29. - 22:22:15 »
Kedves Éltársak!

Bár elvileg a kávézóban bármi szóba jöhet, amiről kérdezni akarok még így is nagyon off a fórumot tekintve, de örülnék, ha valaki tudna segíteni.

Így Karácsony\Újév tájékán bekattant a fejembe, hogy gyerekkoromban mennyire szerettem társasjátékozni. Rögtön eszembe is jutott, hogy előveszem a régit, viszont szüleim sajnos már kidobták. :( A nevére pedig sajnos nem emlékszem. :( :(

Elég sok követ megmozgatva próbáltam a nyomára bukkanni, szó szerint a pincétől a padlásig, google stb, de nem jártam sikerrel. Megpróbálom körülírni, amire emlékszem belőle, hátha ti is összefutottatok vele.

A leglényegesebb: a társasjátékon dombornyomásban el volt helyezve több kisebb játék. Úgymint lengőteke, minigolf, biliárd és ha jól emlékszem rulett is. Továbbá egy kerék, amivel pörgetve lehetett lépni a mezőkön. Különböző színű pénzek is voltak benne. A játék ezek alapján a game of life-ra hasonlít, viszont ezt a formáját nem találom. Én erre gyanakszom, de kérlek benneteket segítsetek, ha tudtok! :)

Köszönöm szépen!

üdv: Dani

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #5143 Dátum: 2012. December 30. - 22:27:02 »
Háda művek??

Vatera.
Az új árához képest gombokért fogtam ki pont egy olyat, amit akartam.
Éljen május egy, a szeretet ünnepe, éves, ivás!
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #5144 Dátum: 2012. December 31. - 09:07:27 »
Képet.
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici