Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1467846 alkalommal)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #6960 Dátum: 2013. Július 20. - 07:27:43 »
BIztos szobabiciklin nyomta.  :peace:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #6961 Dátum: 2013. Július 20. - 08:39:50 »
Ákos, nem.
Malac, a Zoli megválaszolta helyettem.
Betyárka, a szobabicikli rohadt unalmas dolog, különben meg bárhol láttam, mindenhol szobainasnak használják.
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6962 Dátum: 2013. Július 20. - 08:40:37 »
Spinningben is van ráció.
Óránként 1000 kalória. Negyedik óra után már bírod röhögés nélkül, folyamatos kajalas mellett is.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #6963 Dátum: 2013. Július 20. - 10:37:54 »
Az enyémet suhanásnak nem nevezném  ;D
Átlagban 20-25 km/h szokott lenni a sebességem, tegnap 4 órával futottam rosszabb időt, mint tavaly.
Ez a tavalyi: http://www.endomondo.com/workouts/79360110/5452763
Nyáron általában lent vagyunk egy-két hetet folyamatosan, ilyenkor mindig elmegyek egy körre, kell a semmittevés után.  :thumbup:
Idén nagyon elhanyagoltam a bringázást, három hónapja nem ültem rajta  :fenek: .
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #6964 Dátum: 2013. Július 20. - 15:11:04 »
Tekertem ma 216 km-t, fáj a s*ggem, mint egy elsőbálozós b*zinak.
Asszem a cyclocross is kap egy Brooks-ot, bármennyire is idétlen lesz rajta.

Grat! Nekem 210 volt eddig a maximum amit egyhuzamban letekertem és magabiztosan állíthatom, hogy az volt a seggem legszarabb napja eddigi életem során.  :crazy: Nagyon komoly felkészülés előzte meg, reggel beraktam két szendvicset a táskámba, meg egy láthatósági mellényt. Azért az úton eldurrant vagy másfél doboz cigi, meg mindenhol megálltam egy kétliteres ásványvízre. A felét azonnal megittam, a másik fele meg ment a kulacsba. Másnapra kegyetlen izomláz, az egyik szemem (szemhéjam?) pedig úgy bedagadt hogy egy napig ki sem tudtam nyitni.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #6965 Dátum: 2013. Július 21. - 00:06:59 »
Jó hangulata van a filmnek. :thumbup:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #6966 Dátum: 2013. Július 27. - 11:11:52 »
Tudom, hogy senkit nem érdekel:

Holnap költözés Újpestre, keddig nincs internet. Ha kellek valakinek, akkor telefonon elér, persze csak az után, hogy sikerült megtalálni a töltőjét, és feltöltöttem...  :fetreng:
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #6967 Dátum: 2013. Július 27. - 11:16:20 »
Tudom, hogy senkit nem érdekel:

Holnap költözés Újpestre, keddig nincs internet. Ha kellek valakinek, akkor telefonon elér, persze csak az után, hogy sikerült megtalálni a töltőjét, és feltöltöttem...  :fetreng:

Izgalmas pillanatok, melyek olyannyira fárasztóak és megterhelik az embert, hogy nem szeretné egyhamar újra átélni! :fetreng:

A múlt héten segítettem cipekedni egy ismerősnek, de jó, hogy nem az én cuccaim voltak!
Sheffield-England

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6968 Dátum: 2013. Július 27. - 11:19:40 »
Keddig nincs internet?! Mind meghalunk! :crazy:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #6969 Dátum: 2013. Július 27. - 13:38:02 »
Tippeket kérnék másnaposság megelőzésére.
Tudni kell, hogy már nálam mostanában 1 doboz sör is betegséget okoz másnap.
Túl egészséges lettem lehet így kidob a szervezetem minden nem oda valót.  :hurra:
A lakodalmat valahogy túlélem és utána antiitalos leszek. Nem is értem minek kell ráerőltetni összejövetelkor az emberekre, hogy igggyá máá!  :tasli:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6970 Dátum: 2013. Július 27. - 13:40:01 »
Rendszeres trening kell.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #6971 Dátum: 2013. Július 27. - 13:43:31 »
Amúgy tényleg attól van a tréning hiánya miatt. De ahogy öregszem nem hiányzik sőt sajnálom rá minden egyes percet másnap mikor jajgat az ember.
Inkább edzek egyet mint iszok. Sőt a gyenge citromos sört is megérzem már.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6972 Dátum: 2013. Július 27. - 13:45:31 »
Iszom is egy froccsot, a tening miatt. (Frittman kekfrankosbol)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #6973 Dátum: 2013. Július 27. - 14:34:06 »
Hasonló cipőben járok mint te... Nekem az működik, hogy nagyon tiszta dolgokat iszom (pl pálinka), pezsgőt és sört semmiképpen se, bort is csak akkor ha valami nagyon jó minőségű de abból is csak keveset, és szárazat, és ami a legfontosabb, emellett sok-sok vizet.  Múltkor egy családi esküvőt így táncoltam végig hajnali 4ig, másnap tök jól éreztem magam.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #6974 Dátum: 2013. Július 27. - 14:39:10 »
Hasonló cipőben járok mint te... Nekem az működik, hogy nagyon tiszta dolgokat iszom (pl pálinka), pezsgőt és sört semmiképpen se, bort is csak akkor ha valami nagyon jó minőségű de abból is csak keveset, és szárazat, és ami a legfontosabb, emellett sok-sok vizet.  Múltkor egy családi esküvőt így táncoltam végig hajnali 4ig, másnap tök jól éreztem magam.

:+1:

Az italok keverését én is mellőzném, továbbá a folyamatos evés, vízfogyasztás tuti recept szerintem is.

Viszont a legjobb, ha csak vizet iszol! :fetreng:
Sheffield-England

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici